mandag 13. mai 2019

Innvendig listverk

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Hos MAXBO finner du et stort utvalg av listverk og lister som passer din stil. Kjøp på nett eller i butikk.


Se vårt utvalg av over standardprofiler på listverk.

I tillegg lager vi spesielle lister etter tegning eller prøver. Stilriktig listverk , paneler andre bygningsmessige detaljer ute og inne. Via vårt forhandlernettverk kan vi levere til hele landet. Finn ditt nærmeste byggevarehus for å få riktige varer, priser og lagerstatus.


Gjennomført og helhetlig bruk av listverk gir et pent og ryddig inntrykk av interiøret. Vi har listverk i serier med fot-, karm- og taklist, og lister til de fleste. Som gulvlister og terskler er eik og bøk vanlig.

På grunn av ulike fraktkostnader kan prisene variere mellom butikkene. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vakkert og pent montert listverk er med å gjøre forskjellen i dine rom. Hvordan listen monteres, hvilken side som vendes ut, om du gjærer eller bruker. Vi fører Combiwood sine produkter.


Få tips og inspirasjon til maling og fornying av tak, samt gode råd om valg av listverk og ulike egenskaper. FDV, Forvaltning, drift og vedlikeholds-oppgaver gjennom produktets totale levetid. Easily share your publications and get. Dekorklosser fremhever listverket og gjør montering av listverk enklere.


Vi produserer også listverk og har et bredt sortiment av husdekor og lister. Stangeskovene Tistedal, Bjørnstad Bruk, Halden. Produksjon: konstruksjonsvirke, innvendig panel, kledning, listverk.


Handle enkelt i vår nettbutikk med klikkhent, eller få. Profilert listverk Vårt program av profilerte lister har blitt laget og kopiert fra klassiske forbilder.

Og listverk og profiler fra eldre bygninger har blitt. I vår nettbutikk kan du kjøpe rekkverk i sveitserstil, dekorklosser til listverk , vindusknekter til omramminger, søyleknekter, stolpehatter, skistativ, hundehus. Innvendig listverk i heltre leveres hovedsakelig i furu. Det er viktig å huske på at listverk av tre beveger seg i forhold til luftfuktigheten i rommet de oppbevares og settes opp i. I Norge er furu, ubehandlet eller grunningsmalt hvit, samt lakkert eik det som det forekommer mest av innvendig listverk.


Eik og annet løvtre brukes gjerne til fotlister og feielister i ferdig lakkert utførelse. Vi har et stort utvalg av listverk i Råde i Østfold. Taklister, gulvlister, dørlister, fotlister og utforinger i både behandlet og ubehandet treverk. Du kan handle enkelt her i vår nettbutikk med klikkhent, eller.


Ramme det inn med en bred og dekorativ list! Lister er kronen på verket, og gjør rommet komplett og elegant. Saint-Gobain er eier av Optimera som inngår i Saint-Gobain Building Distribution. Maxbo har alt av listverk.


Konstruksjonsvirke (K-virke) Listverk og utforinger. Trelast, k-virke og listverk. Stolper, søyler og rekkverk. I denne artikkelen gir vi deg tips og råd i forhold til innendørs listverk , blant annet utfôringslister. Panel, kledning og listverk skreddersydd til dine behov.


Vi snur vi oss fort for å lage det du ønsker. En av våre spesialiteter er å lage både innvendig listverk og utvendig listverk. Under følger et lite utvalg av hva vi har laget tidligere.


Les mer om våre lister her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg