tirsdag 28. mai 2019

Sibirsk lerk

SIBIRSK LERK er et eksempel på at nyvinning ikke alltid er det beste. I mange deler av verden har det i århundrer blitt bygget av trevirke. Russland og tundraen ved Bajkalsjøen. Det er flere arter sibirsk lerk. Lerka levert av Norwood vokser på Permafrosten, i området nord for.


Sibirsk lerk

Med sine vakre definert årringer og sine vedlikeholdsvennlige egenskaper er lerk et godt egnet materiale til kledninger. Sibirsk Lerk som bygge materiale i Norge. Utpå høsten får treet en gyllen gul farge, før nålene faller av. Om våren kommer det nye friske grønne nåler og. Terrassebord i sibirsk lerk , inneholder mye kjerneved som gir lang holdbarhet.


Ubehandlet sibirsk lerk vil etter en tid få en. Kler du veggen med sibirsk lerk får du en vedlikeholdsfri ytterkledning på huset. Lerk terrassebord kommer 4sidig høvlet med avrundete kanter i R3. Lerk trenger ikke vedlikehold og blir rask sølvgrå i overflaten. Lyngheisenteret på Lygra i Lindås satset på et evigvarende tak av sibirsk lerk.


Sibirsk lerk

Etter år må det byttes. Utvendig kledning av sibirsk lerk. Det tåler å stå ubehandlet i mange å og det har stor styrke i forhold til dimensjonen. Vurderer sibirsk lerk som kledning.


Er det nokon som har valgt dette og som kan sei litt om kva den totale prisforskjellen blei mellom dette og tradisjonell. Rettkantet panel i finsagd sibirsk lerk , som er et tettvokst treslag med en stor andel av kjerneved. Lerketre har en naturlig høy råtebestandighet bl.


Sibirsk lerk

Krysningen mellom japansk lerk , som er motstandsdyktig mot kreft, og europeisk lerk har gitt lovende resultater,. Festes kun i overliggeren. Seinare er det planta både sibirsk lerk og japansk lerk.


Lerk har etter kvart fått ei vid geografisk utbreiing i Noreg. Kledningsbord i finsagd sibirsk lerk , som er et tettvokst treslag med en stor andel av kjerneved. Grønnlige blomster og grå årsskudd.


Brukes til hekk, parker og skogsholt. Tresorten har vorte reklamert med som noko veldig varig. Vi leverer varmebehandlet tre, sibirsk lerk og det meste annet laget av tre.


Sibirlerk er et løvfellende bartre med god motstandsdyktighet mot råte. Yteveden er lys i fargen og kjerneveden har en rødbrun til mursteinsrød farge. Han synes selv det er interessant å se hvordan sibirsk lerk nå har druknet litt i mengden av nye produkter. Den spesielle kvaliteten i sibirsk lerk handler om måten den vokser på: Høyden over havet og klimaet på taigaen gjør at den vokser sakte. Fungerer sibirsk lerk like godt som impregnerte materialer?


Har du gjort noen erfaringer, så vil vi gjerne høre fra deg. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Supporttjenesten er åpen alle hverdager 07.


Senere har både sibirsk lerk og japansk lerk blitt plantet. Den japanske lerken er så godt som immun mot den fryktede lerkekreften. Hos MAXBO finner du terrassebord i ulike dimensjoner og utførelser som passer ditt behov.


Kjøp på nett eller i butikk. Skal bygge hytte på fjellet på Østlandet, ca 7moh. De fleste hyttene i området har torvtak, men jeg heller mer mot bordtak.


Velg et annet land for dine dokumenter. Hver gang vi ser feil på bygg med sibirsk lerk som skyldes materialet og ikke detaljeringen viser det seg å være fordi den ikke består av ren. Som et ledd i økende krav fra vindusfabrikkene har Nordlamell drevet med utvikling av sibirsk lerk kjerneved som et alternativ til furu kjerneved.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg