torsdag 24. oktober 2019

Eksklusive tepper

Eksklusive tepper

I butikken har vi tusenvis av teppeprøver for både avpassede tepper og heldekkende tepper. Vi har også muligheten til å lage tepper i. Få rabatt* på en ordre. Gjelder også tepper og møbler. Klikk her for å følge oss › Rabattkoden din vil vises her!


Eksklusive tepper

Alt av møbler - til riktig pris. Meld deg inn i vår kundeklubb og få eksklusive medlemstilbud og 50-! Alltid avslag på gulvtepper og vedlikeholdsprodukter. Det kan være en utfordring å sette sammen tekstiler, farger, tepper , lamper, møbler og interiør.


I våre butikker finner du derfor. Forny rommet enkelt og billig med nye pledd og tepper til sofaen eller sengen. Match gardiner eller sengeteppe med nye puter eller putetrekk for en. Kjøp dameklær hos KappAhl!


Eksklusive tepper

Bærekraftig og prisgunstig mote til hverdag, jobb og fest. Handle bukser, gensere, cardigans, topper, bluser, kjoler, jakker. Hos KappAhl kan du kjøpe siste mote som føles riktig for deg. Vi tilbyr aktuell og prisgunstig mote i god kvalitet til dame, herre, barn og baby. Bygg opp hele solsystemet og heng det på rommet!


Et spennende byggesett for den som er opptatt av planeter. Blir 42xcm i diameter og lyser i mørket. Januarkampanje i butikk og på nett!


Eksklusive tepper

Nå får du som kundeklubbmedlem kampanjepriser på ALT av møbler og interiør! Inntil - på modulsofaer og. Leketøysforretning i Oslo og Bergen samt nettbutikk.


Kvalitetsleker i naturmaterialer fra anerkjente merker. Barneromsinteriør og Bugaboo barnevogner. Ja jeg vil gjerne motta eksklusive tilbud og relevant innhold på e-post og SMS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg