tirsdag 22. oktober 2019

Laftede tømmerhus

Nore Laft er tuftet på norske lafte-tradisjoner. Interessert i flere hytter eller bygg? Vår kataneholder over ulike bygg. Tømmerhus – historie i Norge. Vi leverer hytter, anneks, hus og garasjer tilpasset ditt behov.


Latlaft log cabins – produsert av våre mestere kombinerer lange tradisjoner med bruk av moderne håndverktøy og fremragende kvalitetsstandarder.

Før var tømmerhus noe man ofte forbant med gamle gårdshus, tradisjonelle hytter eller stabbur. I dag er dette helt annerledes. Dagens moderne tømmerhus er bygget.


Det forutsetter at huset blir tatt vare på,. Lurer du på hvordan du skal gå frem? Den enkleste måten å komme igang på er å velge en tidligere bygd modell som utgangspunkt.


Deretter samarbeider vi med å. Geilo Laft bygger fjellhytter i utsøkt kvalitet.

Velg mellom standard og skreddersøm hytter. Vi bygger i store deler av Sør-Norge. Her kan du finne standardinformasjon om laft og stavlaft hytter.


Laftetrenden i hyttemarkedet sprer seg til vanlige boliger. Moderne tømmerhus har godt inneklima og vil slå godt an i Norge, spår ekspertene. Varmetapet er noe større i laftede hus enn i bindingsverkshus. Men ofte finner vi lafte-plank.


Laftede hus med kledning kan ha rundtømmer i veggen. Da er stokkene skåret rette. Denne typen konstruksjon er vanlig inni mange. Mange blir overrasket når de ser laftede boliger,. Men har hørt fra flere kilder at laftede hus ikke nødvendigvis trenger isolering,.


Se hvor fint det blir når du beiser tømmerveggene. Her er tips til utvendig behandling av laftet tømmer. Beis med Jotun TREBITT Oljebeis.


Kommunal- og moderniseringsdepartementet opprettholder unntak for laftede boligbygg og fritidsboliger. Vi håndproduserer tømmerhus , badstuer, garasjer, anneks osv. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Eksporterer i dag til over land. Med over års erfaring og tusenvis av leverte. Veggene er bygget med laftede planker, omtrent på samme måte som gamle tømmerhus.


Når du først har gjort klar lafteplankene, er det en enkel, rask og morsom. Vi kan tilby tømmerhytter og tømmerhus produsert i tradisjonelt håndlaft. DRAGESTIL: Dragestilen var en fornorsket variant av sveitserstilen, med laftede tømmerhus i tradisjonelle farger.


Hva er forskjellen på laft og stavlaft? Vi operer med to byggemetoder: Laft og stavlaft. Lafteknuten er den viktigste delen når vi snakker om laft som.


Vår bedrift produserer laftede og stavlaftede annekser, badstuer og grillhytter. Alle produktene blir tilvirket i fabrikk og satt opp på forhånd. Uansett, håndlaft eller maskinlaft, er bygget laftet ordentlig etter instruksjonene så varer et tømmerhus mange, mange tiår lengre enn bindingsverk. De foreslåtte byggereglene for laftede bygg, er full av svarte hull, det lyser igjennom av kunnskapsløshet.


Lafting er ikke bare en bygning,. Laftet tømmerhus er som oftest forbeholdt millionærer. Jan Petter Gundersen fra Modum kjøpte drømmehuset fra Latvia for en fjerdedel av prisen. Men i dag finnes det en gruppe eksepsjonelt dyktige tømrere som oppfører fantastiske byggverk.


Vi har nå Laftet anneks selges innen torget. Finn beste pris på Rubrikk. Laft og lafting er å bygge tømmerhus og tømmerhytter av liggende tømmerstokker som krysser hverandre i hjørnene.


Det å lafte sine hus er en tradisjon som har. Husmannen må ikke forveksles med en leilending som bygsler en et matrikulert bruk, et gårdsbruk. Det er avgjørende for et godt resultat at kvaliteten og byggeteknikken holder mål.


Våre laftebygg leveres etter norsk standard for laftebygg – Byggforsk nr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg