tirsdag 8. oktober 2019

Håndtak med kodelås

På utkikk etter elektronisk lås til ditt hjem? Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Kodelåser fås i mange varianter og kan brukes til de fleste formål. Når man ønsker en kodelås på døren sin må man også tenke på at det trengs en.


Dørlås med låsmodul og app kan fjernstyre Yale Doorman elektronisk dørlås.

Få pris på kodelås til ytterdør fra Verisure her. Beslag Online har Norges største utvalg av kjøkken håndtak , knotter, dørhåndtak, kleskroker og baderomstilbehør. Vi tilbyr gratis frakt og rask levering!


Håndtak med innebygd kodelås. Den gjør det enkelt for hele familien å. Bredt utvalg: Yale Doorman kodelås , TSE fingeravtrykkslås, vindu- og balkonglåser med kode. Elektronisk boliglås fra sogd.


Faktisk er både håndtak og låser så geniale oppfinnelser at vi slett ikke tenker over dem til daglig.

Stilige håndtak kan for eksempel være med på å gi deg et komplett-kjøkken! Dine nye dørvridere trenger tilsyn og etterstramming med tiden,. For alle NorDan balkong- og skyvedører. Hvordan fungerer en lås med kabel? Vi har et stort utvalg av elektronisk kodelås på lager.


Uttrekkbart håndtak og integrert kodelås. Habo Tribe er en elektronisk dørlås som gjør at du ikke trenger å være redd for å miste nøklene lenger. Fungerer både som kodelås og med fingeravtrykk! Foto: Gaute Beckett Holmslet. Alle modellene kan bestilles med langt stålrør- håndtak , elektrisk sluttstykke, kodelås osv.


Vi har også et billigere altaernativ med håndtak kun på. Vi er et selskap med lang erfaring av beslag for hele hjemmet. Våre produkter er vakre og funksjonelle.


Velg et produkt som holder, velg Habo. VEILEDNING TIL BRUK AV KODELÅS Easy905G4. Perfekt kodelås for bedrifter og private.


Denne låsen erstatter kun håndtak ute og inne, og kan enkelt monteres på innerdører.

Med Yale Doorman kan du glemme nøklene én gang for alle! Du velger selv hvordan du vil. Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter. Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage.


Med Sun elektronisk kodelås kan man legge inn to personlige koder etter. Se vårt utvalg av vinduer og dører. I over år har Trygge Rom (tidligere Låsbua) levert gode og effektive sikkerhetsløsninger til privatmarkedet, kommuner, skoler, sykehus. Bergsli-Hantek er forhandler i Norge for kinesiske Shengjiu, som er produsent av komponenter som hengsler, låser og håndtak for skap og kabinett.


Forniklet dørvrider med rosett. Kjøleskap fra Amitek i Italia. Modell: AK-650TN Kapasitet: 6liter Bildet nr altså vanlig dør: Innvendig og utvendig utførelse i rustfritt stål med mm. Kodelås med mulighet til å legge inn koder via en app og hjemmeside.


Her finner du også håndtak og hengsler til dører og vinduer. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Komplette låser med håndtak , nøkler og sylinderlås klar til bruk for alle typer porter.


Velg blant flere utgaver, alt fra kodelås ,. Nøkkelskap med kodelås , kroker, vekt kg, grå Nøkkelskap med kodelås , kroker, vekt kg, grå Høyde: Velg. I nettbutikkene får du kjøpt varer fra alle Obs og Obs BYGG-butikker. Dørene er utstyrt med et håndtak og elektronisk kodelås.


Skapet er tilpasset montering på gulv eller vegg. Produktdetaljer NOK 3500.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg