fredag 30. september 2016

Armering av ringmur

Bearbeiding og montering av armering for Bygg- og Anleggsbedrifter i hele Norge. Elementene fungerer som forskaling og tosidig isolering av ringmuren. Denne anvisningen omhandler golv på grunnen med grunn ringmur i oppvarmede bygninger. Anvisningen viser utførelse av varmeisolasjon, lufttetting, fuktsikring.


Yttersida av elementet er pålimt ei 6. En komplett løsning for støping av gulv på grunn.

Såle og ringmur støpes først, for deretter å støpe gulvet med fall inne mellom ringmuren. Skal bygge garasje med etasjeskiller som er av betong og har forhørt meg litt rundt ang. Armering måles, kappes og bøyes. Utførelse av gulv og ringmur til din garasje tilbys etter deres ønske. Dette inkluderer blokker, murmørtel, armering og slemmemørtel.


Bredt utvalg av armeringsnett og armeringsstoler, samt mye annet du trenger for å få armeringsjobben gjort. Vindfang, kald bod eller lignende. Passer til alle typene av Jackon ringmur og Thermomur-seriene (med unntak av Thermomur 200).


Låses med stk plastkiler.

Det vanligste er å støpe ringmur før du støper gulv. Forskalingsblokk erstatter tradisjonell forskaling ved støping av grunnmur, ringmur , støttemur og liknende. Tykkelse og armering avgjøres av underlaget og belastningen sålen må tåle,. Som for ringmur anbefaler vi betong av kvalitet B3 4-8mm (steinstørrelse).


Xypex brosjyre vanntetting, beskyttelse og rehabilitering av betong. Platen legges med litt fall fra ringmur , og med min. Skjøtearmering til ringmur. Ekstra armering legges der vann og avløpsrør går under ringmur.


Det er to forskjellige varianter av ringmursløsningen. På hyttefeltet Lynga på Hadeland satte firmaet Lydgulvsystemer opp en Leca ringmur med Løs Leca isolasjon, Weber radonsystem og Weber flytsparkel. NORDIC RINGMUR 5- for egen kapping Nå.


Enkel løsning direkte på grunn. Se for øvrig side - om armering. Konstruksjoner av betong kan utføres med eller uten armering.


Vi vurderer å støpe ringmur og plate selv ved bygging av hytte til sommeren. Hytten har en grunnflate på ca m2. Har kikket litt på elementer for dette, f. Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våres webbplass.

Tilbakefyll forsiktig med masse, vekselvis på begge sider av elementene, slik at ringmuren står støtt, se figur 6. Vi er et armerings- og sveiseverksted som holder til på Utbjoa Industriområdet på Bjoa. Vi hjelper deg med anbud på armering. Hva kan vi hjelpe deg med?


Til armering av sparkelmasser. Basert på målsetningen om å kombinere høy kvalitet på varer og tjenester med en effektiv organisasjon, vil vi kunne betjene markedet til en konkurranse-dyktig. Tradisjonell armering er ikkje naudsynt. Elementforskaling av isopor til ringmur er rask og enkel å bruke og gir godt og nøyaktig resultat. Planlegger det samme selv.


Har ikke noen fullstendig løsning. Men har tenkt på følgende problemstillinger. Ringmur for egen kapping, med integrert såle! Til tak skal jeg ha et dekke av betong. Grunnmur, ringmur , støping, støpe plate, forskalinger, avretting er alle nøkkelord som vi ble mer fortrolig med.


Bøyde armeringsnett til ringmur. Solid og sterk motstandsdyktig mot sopp, råte og skadedyr. Start med å lage en armert såle på komprimert og frostfritt underlag.


I SINTEF TEKNISK GODKJENNING kan du finne tabeller for dimensjon og armering av sålen. Ved støping benyttes betong i kvalitet Bog stk arme-ringsjern min ømm i topp og bunn. Her er vårt utvalg av armeringprodukter.


Velg i fane til høyre eller klikk på gjeldende bilde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg