onsdag 21. september 2016

Fingeravtrykk dørlås

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Merkevarene til lave priser. Finn de beste prisene på nettet. The document is located here. Papillarlinjene finnes hos menneskene (og apene) på hele innsiden av hendene og på.


Fingeravtrykk , avtrykk av hudlinjene, papillarlinjene, på innsiden av fingrene. Klikk på linken og du får frem Vedlegget. Habo Tribe er en elektronisk dørlås som gjør at du ikke trenger å være redd for å miste nøklene lenger. Fungerer både som kodelås og med fingeravtrykk ! Vi tilbyr også fingeravtrykk lås, en ny teknologi hvor fingeravtrykket er nøkkelen til. Med en kode- og fingeravtrykkslås kan du legge inn fingeravtrykkene til de som bor i boligen og alltid skal ha tilgang til boligen.


Fra og med i dag må du avgi fingeravtrykk for å få utstedt nytt pass. Ordningen skal gjøre det enklere å forhindre svindel. ID Lock er en smart, elektronisk dørlås for ettermontering. Lås opp med PIN eller RFID-brikke, og bli nøkkelfri! Knytt låsen til smarthuset med Z-Wave.


Hjem Verktøy og jernvare Jernvare, spiker, skruer og beslag Jernvare Låser og nøkler Modul for elektronisk lås fingeravtrykk og kodelås. Batteridrevet dørlås med opptil fingeravtrykk og koder. Elektronisk fingeravtrykkslås med nødnøkkelfunksjon. Skaff deg den kuleste låsen i gata, den betjenes med fingeravtrykk , kode eller nøkkel helt valgfritt. Oppgi om du har Høyre eller Venstre hengslet dør sett utenfra.


Over million fornøyde brukere i europa er den beste referansen for ekey sine produkter! Europas ledene innen fingeravtrykk leser. Perfekt utendørs og innendørs kodelås og fingeravtrykk dørlås med pent design for bedrifter og private.


Avansert modell med finger detektor, dette gjør du kan. Visste du at også døren kan åpnes. Linjemønsteret danner seg på foster-stadiet, og holder seg uforandret gjennom. En elektronisk dørlås sikrer kanskje at de ikke kommer seg ut den veien,. Et tenkt scenario er en fingeravtrykklås som lagrer hele fingeravtrykk.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Handle smart - Spar penger. Leter du etter billige Dørlås på nett?


Har du alarm og elektronisk dørlås sender du et signal om at her er det en. Biometri som fingeravtrykk og irisskanning kommer temmelig sikkert. Moderne elektronisk dørlås som lett kan åpnes med fingeravtrykk eller en kode. Glem problemet med nøkler som forsvinner og leting. Du kan scanne inn flere avtrykk per person, legge til og ta bort, når du.


Stadig flere oppdager fordelen med biometriske låser, hvor man bruker sine unike fingeravtrykk som nøkkel. Nå er også Bluetooth Smart på full vei inn i. Til de nye låssystemene brukes heller kort, brikke, kode eller fingeravtrykket ditt. Smart dørlås med app, bluetooth og wifi Hub. Bli kvitt nøklene lås opp el. Med Yale Doorman kan du glemme nøklene én gang for alle!


Fingeravtrykk dørlås

Du velger selv hvordan du vil. Digital dørlås med både fingeravtrykklåsing og kodelås. EA808GHvordan legge til fingeravtrykk Geir Birkheim. Unsubscribe from Geir Birkheim?


Yale Doorman er en elektronisk lås for ytterdører som kan åpnes med kode, nøkkelbrikke eller fjernkontroll. Metoden med tommestokken kan også være en grei veiledning for deg som planlegger å montere en elektronisk dørlås fra. Kjøp billig Dørlås på nett hos lightinthebox.


Fingeravtrykk dørlås

Det er en optisk leser fingeravtrykk integrert på den side av musen som kan brukes for å få tilgang til noen sikker programvare program.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg