onsdag 7. september 2016

Spiraltrapp stål

Se vårt utvalg av spiraltrapper. Bra pris og kvalitet, kontakt oss! Vi er her for å hjelpe deg. Sjekk ut spiraltrapp stål. Brukes til alle typer av bygg for rømning eller som tilkomstrapp.

Fordelen med en spiraltrapp er at den tar mindre gulvplass enn hva en ordinær trapp. Trapper i stål kan ser bra og kan også være til privat bruk. Røff design og gunstig pris. Leidere i rustfritt stål produseres etter spesifikasjon og ønsker fra kunde.


Velg for eksempel en trapp i sort stål eller en i krom og tre for det lille ekstra. En spiraltrapp kan benyttes både innendørs og utendørs, alt etter behov. Satellite – spiraltrapp har sentersøyle av rustfritt stål eller malt stål.

Rekkverk med vertikale spiler av rustfritt stål. Vår spiraltrapp (vindeltrapp) er et resultat av nytenkning og konstruktiv produktutvikling. Trinn av valgfritt treverk og. Den er produsert av høyfast stål og får derfor lavere vekt, men.


Materialene som brukes i trappen, er tre, glass og stål. Elegant spiraltrapp med sentersøyle av rustfritt stål eller malt stål. Ta kontakt for et konkret tilbud. Denne trappen koster - 100. Dette er en flott ute trapp som tåler norsk regn og vinter.


Kommer i galvanisert stål og kan lakkeres i. Nordens bredeste utvalg av trapper. Spiraltrapper er som regel en praktisk trappeløsning! Du kan ta kontakt med oss for eventuelle spørsmål, tekniske eller kommersielle.


Fontanot Sky0spiraltrapp ,. Kanskje du vil bytte ut loftstrappen, eller modernisere med en spiraltrapp ? Novo er laget i stål og tre,.

Gelenderholder av stål i gullfarge. Som standard produceras de varmförzinkade för att klara av vårt tuffa nordiska klimat. Trappene leveres i varmgalvanisert stål. Trapper, rekkverk, gangbaner og leidere for ethvert behov – produsert i varmgalvanisert stål , lakkert stål , rustfritt og syrefast stål.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Vi har som målsetting å være en foretrukket leverandør av trapper, rekkverk og konstruktivt stål til våre kunder. For å få en spiraltrapp som er god å gå i, må det være. Bur av farget plexiglass og lakkert stål rundt spiraltrapp , se type interiør. Lafont Lastra carbon stål Inox rekkverk.


Trappeproduksjon setter høye krav til nøyaktighet og fagkunnskap hos våre montører og produksjonsmedarbeidere. SteelCon AS leverer ferdig montert alle typer. Hos MAXBO finner du alt til trapp: loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange.


Kjøp på nett eller i butikk. Fra slutten av 50-tallet,. Les også: Når du bygger hagestue. Hva bør du tenke på når du bygger hagestue eller vinterhage? Det er lagt vekt på at trappene skal være gode og sikre i bruk.


Trappeksperten kan levere et bredt utvalg av trapper for utvendig bruk. Vanligvis brukes galvanisert stål , gjerne pulverlakkert i ønsket farge. Våre trapper kan leveres med integrert LED-belysning i underkant av trinnene. Vi både leverer og monterer belysningen,. Hos oss kan du få alt fra utvendige rømningstrapper til finere interiørtrapper.


Har eikeparkett der trappen skal starte og passer nok spesielt bra med børset stål i. Det vil alltid være variasjon på det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg