torsdag 20. oktober 2016

Børstet furugulv

Velger du et gulv i tre får du et gulv som føles naturlig lunt og varmt å gå på. Våre tregulv produseres av sertifisert og bærekraftig råmateriale. Lyst og lett tradisjonelt furugulv med en hvit hardvoksoljet overflate.


Gulvet oppleves som mykt,. Velg mellom glatt eller børstet overflate.

Hver planke er strukturbørstet. Et gråtonet børstet furugulv med kvister, i varierende størrelse og struktur. Børstingen gir følelsen av et klassisk skuregulv.


Disse tradisjonelle og vakre gulvene produseres av. Byggmakker har et bredt utvalg av gulv i heltre furu. Handle på nett - hent i butikk. Mattlakkert, børstet , falset, Gc click, 130mm bredde.


VELG DIN NÆRMESTE OBS BYGG.

I nettbutikken kjøper du varer fra ditt nærmeste Obs BYGG-varehus. Ved å velge butikk får du tilgang til lokale tilbu lagerstatus. Den strukturbørstede overflaten gir gulvet et spennende visuelt uttrykk. GULV FURU 25X1BØRSTET ARCTIC Meld deg på vårt Nyhetsbrev. Hvis gulvet ditt er ubehandlet,.


Rustic børstet Arctic har en børstet og hvit hardvoksoljet overflate. RingAlm Tre forhandler heltre furugulv fra Siljan. Våre gulv fåes både i massiv furu og eik, som glatthøvlet og børstet. I et børstet tregulv er den myke vårveden i overflaten slitt vekk. Børstede gulv gjør også at riper og hakk blir mindre synlig.


Resultatet blir et mer slitesterkt gulv som tar til seg farge på en ny måte. Tresortene kan som regel leveres i flere forskjellige farger og med forskjellige overflatebehandlinger. De kan være børstet , oljet og vokset,. Mørk grå hardvoksoljede furugulv.


Med børstede gulv har vi i produksjonen børstet breddene med stålbørste. I alle innredningsblader ser man dem – de hvite furugulvene som passer i mange forskjellige miljøer.

Hvit er et vakkert massivt furugulv , omsorgsfullt behandlet. Børstet får å frem struktur og et hardere gulv samt i flere farger. Moelven har også et meget bra utvalg i furugulv. Side Arctic Eik Side Arctic Furu Side Etna Eik Side Etna Furu Side Cognac Eik. Kvalitetsgulv av furu, et treslag som oppleves som godt og varmt å gå på.


Et strukturbørstet og brunbeiset furugulv som tåler mere slitasje en tradisjonelle furugulv. DalaFloda har endret på produksjonen etter jeg la mitt gulv. Oljet gulv gir varme gulv med fin glød. For mange nordmenn er Siljan et kjent navn innen furugulv.


Det er mange fordeler med en slik overflate. I disse dager lanseres Siljangulvet med nye og forbedrede egenskaper. Leverandør av tregulv og parkett til din bolig, restaurant eller butikk. Vi selger heltre, parkett og fiskebensgulv i eik og douglasgran av ekte kvalitet!


Vi ønsker tilbud på legging av heltre furugulv , samt selve furugulvet. Arealet på gulvet er på 4m se vedlagt plantegning for bedre oversikt. Furu, heltre, lys grå, børstet. Nå fås heltregulv av eik og ask, samt flere av våre furugulv i kortere lengder som får plass i en vanlig bil.


Forklaringen på denne økningen i hardhet ligger i at den lysere vårveden i treets årringer er børstet ned slik at. Dette er et furugulv som i. De er også hele 26cm brede, og har en parkett overflate som er håndskrap, børstet og høvlet. Tøffe og trendy laminatgulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg