torsdag 13. oktober 2016

Glass til peis

På utkikk etter peis til din bolig? Det du egentlig ønsker deg. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Pakninger og annet tilbehør til din peis finner du nederst på siden. Du finner også ofte stilte spørsmål nederst på siden.


Glass til peis

Varmefag har Norges største utvalg av peiser og peisinnsatser. Se pris på peisen eller peisinsatsen som passer til ditt hjem. Vi har et bredt utvalg peiser.


Med en Brunner peis får du et møbel som. Jøtul I 5har emaljerte brennplater som gir et lyst og luftig innsyn til bålet. Leveres i variantene klart og sotet 6mm herdet glass. Har de spesielle ønsker til deres ovn eller peis ? Jeg ringte til første og beste forhandler på lista, og jammen hadde de ikke akkurat et sånnt glass inne på lager Det ble en dyr jeg er.


Glass til peis

Kjøpe peisovn eller vedovn? De fleste peisovnene har glass med godt innsyn til flammene og flere kan. Et stort vinklet glass gir vidt innsyn til flammene fra begge sider. Finse er en tradisjonell peis som passer godt på hytta med sine flotte detaljer og hylle i. Gulvplate til peis og ovn.


Slik velger du riktig gulvplate. Glass er spesielt populært. Dette materialet anbefales hvis gulvet er plant. Det vil si at det tåler høye temperaturer og er slitesterkt.


Vi kjøpte glassplate til å ha under vedovn på Obs bygg i fjord høst. De hadde mange størrelser, og greie priser, vi betalte rundt 50- for vår plate, den er. En Jøtul peis er et murt, åpent ildste. Jøtul har flere varianter med store glass som gir flott innsyn til flammene. Bytte av glass i peisovn Hjem og utstyr.


Sønnen til en bekjent greide å knuse deres glassdør,. Hovedoppgaven til gulvplaten er å beskytte gulvet mot varme og sprut fra bålet. Både klart og sotet glass. En peis eller ovn som skal stå på et gulv av tre eller annet brennbart materiale.


Glass til peis

Underlagsplate for ovn og peis. Herdet, klart glass gir et rent og naturlig uttrykk uten å ødelegge for kjøkkenets design. Standard høyde for overskap kjøkken: 54cm. Vi monterer rekkverk i glass til innvendig og utvendig bruk.


GULVPLATE HERDET GLASS JØTUL;. Bredt utvalg i tilbehør til ovner og peiser. Halvrund underlagsplate i klart, herdet glass til bruk rundt ildstedet. Nordpeis brannmursplate i glass kan i de fleste tilfeller festes direkte til vegg med medfølgende bolter. Det er tid for innehygge og peiskos.


Men hvordan står det egentlig til med peisvinduene dine? Er det slik at du kan nyte flammenes beroligende bevegelser. RAIS vedovner og innsatser er bygget på skandinavisk kvalitet. Vi produserer til Vest-Europa og USA. Produksjonen vil være basert i Frederikshavn.


Flotte og dekorative biopeiser til. Rund biopeis i glass til bord. Avrundede hjørner ut mot rom. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Evonicfires er helt unike på el peis ,dette er en elektrisk peis som skaper det perfekte peisbilde. Disse unike peisene kan brukes over alt, alt fra store til små. Superpris kun for plater! Vår praktiske gulvbeskyttelse fås i svart eller grålakkert metall, herdet, gjennomsiktig glass og i noen tilfeller polert marmor.


Vi leverer til hele verden. Vi samarbeider tett mot utsalgsteder innen vår bransje. Peisovner til både slott og hytte.


Glass til peis

Vil du se maksimalt av ilden, skal du velge blant våre vedovner – de aller fleste peisovner har svært sjenerøse glass på tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg