onsdag 26. oktober 2016

Kledningsbord dimensjoner

Velg fritt blant våre liggende og stående kledningsbord under. Vi har et bredt utvalg utvendig kledning. Rektangulært og profilert, ubehandlet og impregnert. Kledningen bidrar til god beskyttelse på huset. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av utvending kledning som beskytter huset i årevis.


Kjøp på nett eller i butikk. Ferdig profilerte bord som weatherboards og falsede eller pløyde kledningsbord kan naturligvis ikke sorteres, men vanlig uprofilert og ukantet kledning,. Vi leverer gran- og furukledning i et bredt spekter av tradisjonelle og trendy profiler og i mange dimensjoner og ulike behandlinger.


Vurder om huset kler stående. Med vår priskalkulator kan du enkelt finne ca. Fordi vi produserer store volumer effektivt av både stående og liggende kledning. Gran, lerk, osp, impregnerte, varmebehandlede og fabrikkmalte kledninger.


Utvendig kledning RingAlm Tre AS Bruk av trekledninger har lange tradisjoner i Norge, og er det naturlige valget for alle som vil bygge miljøvennlige hus. Dimensjoner : 12x9 14x12 14x14. Voksbehandlede kledningsbord gir farge til treet, men beholder naturlige utseende, beskytter mot smuss og fuktighet.


Alle kledningsbord skråkappes - 20° nederst slik at regnvann enklere kan dryppe av uten å trenge inn i endeveden. Husk å etterbehandle alle flater som er kappet! På nettet finner jeg bare dimensjoner 19x1og 19x1- er det slik at 19x1ikke eksisterer? Dobbelfals er en liggende kledning med fals, forsiden er uhøvlet. Høvlingsprofiler og dimensjoner.


Eldre kledningsbord har gjerne tidstypisk høvlingsprofil, alt ettersom det er fra perioden med sveitserstil eller barokk. Bredere kledningsbord bør ikke trekkes i det hele tatt. Nysgjerrig på vårt store kledningsutvalg. Anders Trelast AS kan levere kledning i mange profiler og dimensjoner , også impregnert og ferdig grunnet kledning.


Fortsetter neste side VÅRE SPROFILER REKTANGULÆR BUER BAROKK Finnes i mange dimensjoner ,. Spikeren punkterer ikke vindtettingen og med den syrefaste varianten. Denne bransjenormen dokumenterer produktet kledningsbord av bartre vokst. Stående kledningsbord får også lettere et høyere fuktinnhold ved omleggene - altså der panelbordene overlapper. Når du har valgt mellom stående og liggende kledning, må du også tenke på hvilke dimensjoner du vil bruke på kledningen. Profil : Tykkelse : Bredde.


Velger du brede kledningsbord gir du. Slike kledningsbord bør grunnes før montering. Spesielt utsatte punkter og endeved kan med fordel behandles med et sopphemmende påstrykningsmiddel. Velkommen til kledningsspesialisten. Gran Tre er en sag- og høvelvirksomhet med meget god kompetanse på utvendig kledning og trelast.


Kjeldstad Trelast leverer trelast og byggematerialer for alle formål. Formålet med å bruke ubehandlet tre i fasader kan være å forenkle og redusere utgifter til vedlikehold. Uthevet er anbefalte dimensjoner. Eller det kan være et ønske om å skape et. Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter.


Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage. Det norske klimaet, med sine utfordringer, har ført til en utvikling av ulike. Ujusterte kledningsbord i Gran og Furu. Villmarkspanel ujustert med og uten snudd kant. Dette er en type plank med grov, strukturert overflate som er skåret.


De tre andre sidene er høvlet. Fås i ulike dimensjoner som f eks 19×98. Se også vår kledningstester som gir deg muligheten til å visualisere hvordan ulike typer kledning og farger fremstår på vegg.


Andre dimensjoner på bestilling.

Kledningsbord dimensjoner

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg