onsdag 5. oktober 2016

Fuglemater vindu

Fuglebrett som festes på vinduet. Hos oss finner du produkter og faglige råd for både arbeid og friti og vi har en nettbutikk som er åpen for alle. Samvirket Felleskjøpet Agri er eid av 44. Se de søte små fuglene på nært hold!


Sett bare det gjennomsiktige fuglebrettet fast på vinduet med sugekopper. Festes ved hjelp av medfølgende sugekopper på et godt rengjort vindu.

Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Gjennomsiktig fuglemater som festes med sugekopper, noe som innebærer at den kan festes på alle jevne, vertikale flater, for eksempel husvinduet. Svingarm for å kunne plassere materen utenfor et vindu eller en balkong. Liten nett fuglemater for ulike typer fôr.


Jo, fordi du får fuglelivet så tett på deg som mulig er. Du monterer den bare med dobbeltklebende tape på yttersiden av vinduet. Finn din favoritt blant våre nyheter innen møbler her!


Fôrkule Til Vindu - Få fuglelivet tett på, små fugler lander uten problemer på kanten - Settes fast på yttersiden av.

Skal man fore så bør man ha en fuglemater , og det finnes en rekke ulike. Bird feeder fra Born in SwedenMinifuglebrett som festes med sugekopp på vindu. Glasset er enkelt å ta av f. Eva Solo fuglemater for vindu Ø cm. Fylles med ulike typer frø, meiseboller eller brødsmuler.


Gi småfuglene egne krypinn hvor de kan spise seg mette og fornøyde. Heng opp en fuglemater eller et fuglebrett, og fyll opp med solsikkefrø, nøtter og annen snaks. Kom tett på det mangfoldige fuglelivet utenfor vinduet. Fôrkulen er av glass og monteres direkte på ruten.


Handle smart - Spar penger. En fuglemater utenfor kjøkkenvinduet kan bli en morsom og avslappende naturopplevelse. Bare du passer på at fuglene har nok mat, får du fort en hel gjeng. Kom veldig nærme fuglelivet med denne diskrete fuglemateren for vindu. Med et smidig design i glass, som gjør det enkelt for fugler å komme og spise nært innpå deg.


Festes på vindu med kraftige sugekopper (medfølger). Duggdråpe-serien er en samling habitater og matere for fugler og insekter med en særpreget og dekorativ dråpeform. Denne materen fester du på vinduet med to.


Denne kan både monteres på vegg eller tre.

Varen er priset pr stk, farge plukkes vilkårlig ihht tilg. Sett med kamera montert på fuglemater. Med disse kan man følge fuglene i hagen på TV eller dataskjerm.


En liten fuglemater som festes rett på vinduet med sugekopper. Min mor har den på sitt vindu i 2. PNINGSTIDER: Mandag-fredag – 8. Er et noen som har tegninger til et fuglebrett eller fuglemater med litt størrelse, og gjerne litt lagerkapasitet slik at det f. Følg fuglene med en mater som enkelt festes til vinduet med sugekopper. Vær først med det seneste! Vi har noe for alle og enhver. Alltid stort utvalg og gode priser.


Ta vare på hagens småfugler med en fuglemater ! En annen type fuglemater for vindu finner du her. Vi prøvde først med hele jordnøtter,. Få småfuglene helt tett innpå med denne smarte fuglemateren for vindu.


Jeg hadde også problem med at fuglene tok kitten fra et vindu jeg hadde skiftet glass i, men etter maling forsvant problemet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg