tirsdag 8. januar 2019

Jekketalje wire

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Carl Stahl tilbyr også service og sertifisering til offshore og onshorebransjen. BEMA gir deg over års erfaring og spisskompetanse innen bildeler og utstyr. Vi er kjent som en god samarbeidspartner som tilbyr et bredt og dypt varelager.


Ekstremt kompakt og praktisk jekketalje med kjettingføring og sikkerhetsbrems innkapslet i et kraftig hus. Håndtaket kan roteres 360°. Rustrfrie jekketaljer for trekk. Wire -trekktalje bærbar og allsidig til å trekke, løfte, spenne eller låse laster selv ved lange avstander.


Den er lett å bære med seg og enkel og sikker å. Taljer Kjettingtaljer og jekketaljer i flere størrelser. Doble tannkranser og låsehaker, mm wire og to smidde stålkroker. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Stort bruksområde med denne jekketaljen. Veldig enkel i bruk, bare fest begge endene og begynn å jekke. Dra løs stubber i hagen, eller løft tunge saker. Robust jekketalje , produsert av Nitchi co. Taljen egner seg til de mest krevende operasjoner.


Hus, hage og oppussing: Skal ha en jekketalje , som skal brukes til trekking, (tonn) er det noen som kan anbefale noe av. Elephant jekketalje 250kg 1m løftehøyde. Først var nicket mitt her Misfornøy men nå har jeg fått sagt det jeg ville si om FolloHus. En av Europas ledande leverantörer av stållinor och lyftredskap.


Jekketalje med wire , for trekking og stramming. Har blitt liggende igjen på lager. Generelt: Modell LKitos innovative teknologi gjør den nye modellen mindre og lettere enn tidligere modeller. BV SIVA200ABTKS ,Kasteblokker Art.


Totallengde på kasteblokk Maks wire Skive dia WLL. Kraftig jekketalje med trekkraft på hele tonn. Wiretalje - jekketalje - løftetalje.


Har liggende en totonns jekketalje som jeg tydeligvis ikke har bruk for da den fortsatt er i uåpna originalemballasje Egentlig ønsker jeg meg en vinsjfanger med. Melbye Skandinavia Norge har en årlig omsetning på 1mill. Selskapet har utenom hovedkontoret på Skedsmo også salgskontorer i Harstad.


Store ståltau opptil 152mm og 400T enheter. Denne tilbakeførte DC strøm fra kraftelektronikk gjør andre jordfeilautomater blinde for. Taljen har doble trekkhjul og leveres med kroker hvorav en med blokk,. Har du behov for å leie heise- eller løfteutstyr som vakumløfter, jekketalje , bæresele m. Utleiesenterets avdelinger i dag!


Brukerveiledning Reservedeler Tilbehør Gratulerer! Med kjøpet av 1B wire jekketalje har De skaffet Dem et pålitelig og utprøvd redskap. Man kan velge om kabelen skal gå helt ned til bakken.


I motsatt fall tar man wire fra jekketalje opp mot kabel i stolpen. Strekk opp kabelen med frosk eller spiral. This page provides information about LB. Vi fører blant annet kjetting og wire taljer fra tyske SWF,.


I Toolfarm sin nettbutikk finner du flere ting som kan gjøre hverdagen morsommere, lettere og mer lønnsom for deg. Vi tilbyr varer som kan være til nytte i arbeid. Ved å isolere bilbrannen på under sekunder med Bridgehill Car Fire Blanket, unngår man faren for kraftig røyk- eller brannspredning.

Jekketalje wire

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg