onsdag 17. mai 2017

Laftet hytte

Finn laftet hytte hvis du ser nå. Fantastisk hytte på Hovden. Hytter og hus i laftet tømmer. Stilig kjøkken med takhøyde. Særegen laftehytte på Hovden.

Geilo Laft bygger fjellhytter i utsøkt kvalitet. Velg mellom standard og skreddersøm hytter. Vi bygger i store deler av Sør-Norge. Dette var Knut Kolstads bolig inntil han ga den videre til datteren. Under oppføring stor stavlaft hytte på fantastisk utsiktstomt på Geilo.


Her kan du finne standardinformasjon om laft og stavlaft hytter. Vi leverer laft og stavlaft hytter i alle størrelser, også etter mål. Vår nyeste visningshytte på Kleberberget på Oppdal er en flott og moderne lafte- hytte.

Sigismund er en innholdsrik hytte med gjennomgående store og romslige rom. Velkomstbygg på EKT - Langedrag, fjellgård og leirskole ved Tunhovdfjorden. Trygg og ettertraktet produsent av hytter. Hvis du drømmer om et anneks i hagen har vi ferdig byggesett til laftet anneks - et anneks med høy kvalitet til en rimelig pris.


Bestill byggesettet, få det levert. Se hvor fint det blir når du beiser tømmerveggene. Her er tips til utvendig behandling av laftet tømmer. Beis med Jotun TREBITT Oljebeis.


Stavlaft eller laftet hytter - priser og beskrivelse. Breivollveien A Alnabru. Da er vi skikkelig i gang med hyttedrømmen. Er det dyrt å bygge i laft? Etter mye frem og tilbake havnet.


Men, hvor dyrt - eller hvor. Tømmerhytter - fra koselige krypinn til kongsgårder. De fleste kjente hyttedestinasjoner i. Vi søker etter ny byggeleder i Voss!

Hvorfor er mennesker som bor i laftet hus friskere enn andre? Vi har nå Laftet innen hytte til salgs. Hytta på Hafjell har blitt det motsatte av hva de har hjemme: En laftet tømmerhytte med mange pyntegjenstander og gamle interiørskatter. Hva er egentlig fordelene med å velge en laftet hytte og hvordan er det prismessig? Med kinninger får partiet av stokken der laftet skal hogges et sekskantet tverrsnitt, noe som gjør det lettere å måle og merke for hogget.


En laftevegg absorberer fuktighet og avgir fuktighet til rommet. Jeg er glad for at jeg valgte Dolena som leverandør for mitt sommerhus. Deres håndverkere er svært dyktige. Enkel liten hytte som ligger fint til, ca meter fra Hultsjøen.


Idyllisk hytte med oppstugu - en populær løsning. Romslig hall med videre inngang til to soverom og bad. TRADISJON: Laft er en go gammel tradisjon.


Hei jeg stiller dette spørsmålet på nytt da jeg tror han som svarte meg sist hadde misforstått. Vedkommende sendte meg en link på. Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris.


Bygge en liten hytte , eller et arbeidsværelse i hagen? Eksempel på hytte fra Drømmehytta. Dette er en håndlaftet H- hytte på to etasjer med BRA på 1m2. Hems kan monteres over hall, bad og soverommene blir på hele m2.


Tradisjonell laftet hytte til leie i Oppdal. Ny hytte med fabelaktig utsikt og gode fasiliteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg