mandag 29. mai 2017

Lakk til tre

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Ja, Trestjerner lakkene kan benyttes over de aller fleste andre lakker, men med forbehold dersom gulvet er lakkert med en syreherdene lakk eller 2-komponent. Ekstrem god vedheft til alle underlag.


TreStjerner Gulvmaling anvendes på tre , betong, og laminatgulv. Malingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre.

Gir et lyst moderne utseende. Avhengig av hvor mye lakk du må fjerne, trenger du minimum tre vedlikeholdsstrøk for å rette opp skaden. Kanskje også andre kan noe. Holder det med å matte ned eller vil du slipe vekk all gammel lakk ned til nakent tre ? Dersom overflaten er veldig slitt, bør du slipe.


Bruk rørepinne av tre eller metall i litersspann, i større beholdere bør du bruke et mekanisk røreverktøy. For lakk i generelt god stand uten skader,.

Ulike typer lakk har ulike egenskaper, bruksområder og fremgangsmåter. Skal du lakke et møbel, en trapp eller treverk som utsettes for hard slitasje? Akzo Nobel Coatings har en sterk posisjon i markedet for trelakk. Med en solid leverandør i ryggen samt moderne og gjennomprøvde produkter kan vi tilby. MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk, kvistlakk og universallakk.


Se utvalget på nett og kjøp i butikk. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Lakken er veldig lys, gulner ikke og gir en slitesterk, blank overflate.


Vannbasert klarlakk som anbefales til bruk på malt tre innendørs. Vi produserer også lakk ut i fra fargekode. Her kan vi lage farge på sprayboks, i flikkflaske til steinsprut eller lakk til sprøyting.


Gammel løs olje eller lakk , fjerner du ved nedsliping. Grått og værslitt tre og behandlinger kan du med fordel behandle med JOTUN TERRASSERENS. Lakk er et bestrykningsmiddel som brukes til overflatebehandling av tre , metall, papir, lær, stein og andre materialer, og som inneholder naturlige eller syntetiske.


Trestjerner Gulvmatt er en vanntynnet helmatt lakk til ubehandlet eller tidligere behandlet tre og parkettgulv. Polering er å slipe en overflate med fint slipemiddel for å oppnå en glatt og glansfull overflate.

For å forstå hva som skjer når vi. Ved å bruke EPIFANES to-komponent polyuretane lakk vil du få en perfekt overflate. Brukstiden etter blanding er tre til fire timer ved 20. Jeg vet det er 1ganger dyrere enn å kjøpe en på IKEA.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Produktet kombinerer de beste egenskapene fra en lakk og en. Grunnlakke Sjekk at lakken er romtemperert. Med lakk kan du gi metall, tre eller plast et nytt og fresh utseende.


Vi har mange spennende farger og fører blant annet Bengalack fra Quick. Beskrivelse: Lakk til innendørs bruk. Billakk, Spraylakk og Lakkhotel, er vår spesialitet.


Bella stumtjener, som passer perfekt til entreen eller soverommet ditt. Fremstilt i tre , lakkert i svart. En god og plassbesparende måte å oppbevare overtøyet ditt. Vi er spesialister på fototapeter fra ditt eget bilde.


Stort utvalg av veggstickers og barneromsdekor. Med beis kan du på en vakker måte gi et møbel eller trepanel farge, samtidig som du fremhever treverkets mønster og struktur. Klassisk blank oljelakk for tre og parkettgulv.


Vår gamle trapp trenger en oppfriskning. Men jeg synes det er svært vanskelig å finne en god og sterk lakk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg