fredag 12. mai 2017

Akryl fugemasse

Silikon, Epoxy og Sementbasert. Byggprodukter For Nordisk Klima. Fugemasse kan grovt sagt deles opp i fem hovedgrupper, etter det materialet de er laget av. Det er akryl , bitumen, MS, PU og silikon. Innenfor hver av disse gruppene.


Fugemasse for tetting av fuger rundt dører og vinduer, revner i paneler og lydfuger.

Fugemasse brukes til å fylle fugene mellom fliser- og naturstein, enten ved hjelp av sementbaserte produkter, silikon, MS polymer, akryl eller epoxy. Lim, akryl , silikon, fug. Det finnes et utall guffer,. Det vil si en fugemasse som er perfekt egnet for mindre sprekker.


Bruksområder kan for eksempel være å tette små sprekker langs tak og taklister,. Hos MAXBO finner du et godt utvalg av fugemasse. Perfekt til fylling og tetting av fuger.


Kjøp på nett eller i butikk. Miljøfug, Relekta (IPT Masse).

SILIKON: Sanitær- og Byggsilikon, Pattex. Hvilken akryl fugemasse anbefaler. Akrylmasse for tetting og fuging innendørs. God vedheft mot de fleste byggmaterialer, og utmerket til tetting rund dør- og vinduskarmer, byggelementer, rør osv. Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her!


Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Ikke la frykten stoppe deg fra å fikse enkle ting i hjemmet.


Dersom akryl fugemasse brukes riktig vil resultatet forbli pent. Men den MÅ overmales, og ikke brukes som sparkelmasse. Akryl fugemasse brukes til innvendig. Kun som fugemasse i egnede. BRANNAKRYL er en fugemasse som forhindrer spredning av ly brann og røyk gjennom fuger og åpninger.


Den er SINTEF-godkjent for bruk i lyd- og. PRODUKTER GLAVA AKRYL FUGEMASSE. Kvalitetsprodukter til byggebransjen fra en erfaren markedsleder.

Megastort utvalg og rask levering. Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! TIPS OM AKRYL _COOP - GJØR-DET-SELV LarsLars Production AS.


Bulding Acrylic er spesielt beregnet til innendørs tetting mellom lister og vegg. Når du kjøper Fugemasse , kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Produktet bruker akrylpolymerteknologi og sikrer sterk vedheft, fleksibilitet. Fester mot tørre rene flater på de fleste bygningsmaterialer som f. ACRYL-W FUGEMASSE er en en-komponent akrylfugemasse basert på.


ACRYL–W FUGEMASSE herder ved fordamping av vann og er overmalbar. Men listen over hva den ikke skal. Alle opplysninger i dette databladet er betrakte som retningsgivende verdier entet fra tester og vre samlede kunnskaper og erfarin-ger me rouktet Disse olsninger m. Lateksfugemasse på akrylbase som gir en sterk tetning med høy elastisitet på de fleste underlag.


For bil, hjem og båt (over vannlinjen). Ypperlig for tetting av sprekker og små spikerhull. HUNTONIT fugemasse er utviklet til bruk i innvendige hjørner på Huntonit ferdigmalte paneler. Du får et pent hjørne uten bruk av lister, og den leveres i samme. Vannbasert, meget enkel å jobbe.


Kan overmales med de fleste malinger. En allsidig fugemasse til tetting av fuger rundt dører og vinduer, revner i paneler samt lydfuger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg