fredag 19. mai 2017

Trappenese stål

Vis større bilde Vis større bilde Vis. Vi hjelper deg å gjøre trappen sikrere for alle. Trappenese i rustfritt stål med kraftig antiskli struktur. Bestandig mot vann, vaskemidler, oljer, løsemidler, kjemiske produkter og UV-stråler.


Veggplate over kjøkkenbenk og stekovn i rustfritt stål 304.

Genesis trappenese retro 30x20mm matt alu is available for purchase in increments of 1. Når du kjøper Metallister, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Leveres med fargetilpassede Torxskruer T10. Få bedre fotfeste med en god trappenese. På den måten sørge for din sikkerhet. Vi lager de fra bunnen av med det ypperste stål.


Jeg trenger en trappenese som har større mål enn det man får på byggvarekjedene. En blikkenslager jeg var innom i dag hadde disse typiske beslagene man bruker på.

TRAPPENESE NRALU EIK SK 1M. I tillegg til å beskytte fliskanten mot slitasje og skader, vil en trappeneseprofil sklisikre samt gjøre trappetrinnet mer synlig. Et stort og variert utvalg sikrer.


Gir en perfekt avslutning av parketten mot trappetrinn. Finnes i forskjellige design for å matche forskjellig parkett. Vi har rådgivere som gjennom mange år har opparbeidet god kjennskap til det som kan synes som et både komplisert og omfattende lovverk.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Vi er eksperter på rustfritt, aluminium, syrefaststål, sortstål og rør.


Kan du beskrive det, kan vi lage det! Taktile plater i aluminium, stål og messing. Forlengerdel uten trappenese brukes til repos og til ekstra dype trinn. En terrasse er ikke ferdig før den har fått en god trapp. Eller er det kanskje på tide å skifte ut den gamle trappen?


Her skal vi omtale tre av de vanligste. Enten du har utetrapp i stein, stål eller tre, bør du sette av tid til litt vårlig vedlikehold.

Skal du anlegge utetrapp i år, finner. Vi har utviklet en rekke trappemodeller i tre med rekkverk av tre, stål eller glass og designmodeller med malte eller rustfrie stålvanger. Få inspirasjon til valg av gulv til ditt hjem.


Norsk Stål har produktene og kunnskapen. Disse fås i stål og messing, litt ulike løsninger til åpne og lukkede trapper. Et annet alternativ er å sette på en trappenese. POP med rekkverk av rustfritt stål. Send oss en foresporsel her.


COUNTRY profilert rekkverk. ZACK med Z-vanger av stål. Denne anvisningen omhandler utforming av alle slags trapper. Det er lagt vekt på at trappene skal være gode og sikre i bruk.


Vriderpinne av stål med Dacromet overflatebehandling. Anbefales ved krav om høy korrosjonsbestand. Stål i fuktig miljø skal korrosjonsbehandles med maling. Sandstrødde epoksyprimere kan benyttes som beskyt-telse ved moderate fuktpåkjenninger. Sånne tepper er utelukket.


Vurderer sånn som man teiper på. Skal sjekke ut trappenese og gjennomsiktig tape. Utetrappa kan lages i mange ulike materialer, fra betong og stein til stål og tre. Noen trapper har bare et eller to trinn, mens andre skal strekke seg over en hel. Listene er selvheftene, og monteringen er svært enkel.


I våre butikker møter du fagfolk. Spør oss om råd når du velger byggevarer og verktøy. Hos oss finner du byggevarer til ditt byggeprosjekt - trelast, tak, mur.


Stål og Metaller Takprodukter Dører Vinduer Gulv og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg