onsdag 26. juli 2017

Aluminium stige

Kjøp aluminium og teleskopstiger med års garanti! Kontormøbler til arbeidsplassen. Stort sortiment - Alltid fri frakt! Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her!


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.

Stiger, Stillas og lifter. Vi har levert stiger og stillas til Vestlendinger. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Her kan du se vårt store utvalg av stabile og solide gardintrapper, stiger og arbeidstrapper for arbeidet i høyden.


Klikk deg inn på hver enkelt stige for å se. MAXBO har et bredt utvalg av stige , gardintrapp, stillas med mer.

Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Skal du kjøpe stige i dag er det bare ett materiale det dreier seg om - aluminium. Gamle trestiger og tunge stiger av stålrør har ikke noe å stille opp. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Dine data er trygge hos oss.


Data blir brukt for å sikre deg best og korrekt veiledning. Zarges Skyvestige Z 6i aluminium byr på topp kvalitet og den optimale. Zarges 3-delt Skyvestige er en kompakt og stabil stige med gode trinn til en. Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Ekstra bred enkeltstige - Egnet til bruk på tak og vegg.


Trinn med toveis sklisikring. Fleksibel og stabil stige ! Kan brukes rett eller vinklet, slik at du kan bygge og male i alle høyder. Når opp til m plassert i vinkel. Noen av våre aluminiumstiger kan, sammen med riktig monteringspakke, bli permanent festet på vegg og tak.


Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.

Aluminiumstigen er CE merket i henhold til kategori C1. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller. Zarges Superkombi (Z 500) er den perfekte stige til proffer med varierte behov og begrenset plass til oppbevaring. Mange montører og håndverkere kommer opp i. Får du ikke bestilt dette produktet? For Ducato med lang akselavstand.


Multikombistiger kan brukes som enkeltstiger og wienerstiger. Ein todelt stige blir jo enklare og sikkert både lettare og litt billegare og du kan. Jeg gikk en tur bak huset og i hagen idag og fant en gammel aluminiumstige. Vårt mål er å alltid kunne tilby dere som profesjonelle den passende løsningen for ethvert krav.


Stillas i aluminium som som også kan brukes som stige eller dobbeltsidig trappestige. Du bestemmer - arbeidsplattform, vinklet- eller rett stige. Foldes enkelt sammen for praktisk oppbevaring. Vi i Gerdmans har et stort utvalg av stiger og stillaser. Hos oss finner du alt fra de minste trappestigene til store rulle- og arbeidsstillaser.


For å nå opp til takrenner, vinduer og tretopper, er det ofte greit med stige eller gardintrapp. Europris har også mindre arbeidskrakker og kombistige. Zarges Eurobox er beregnet for deg som vil ha en solid innpakning til en gunstig pris. Den er noe enklere, lettere og rimeligere enn K-470-serien, men gir en.


Det er meget viktig å velge en stige til den rette arbeidsoppgaven, det finnes stiger i utallige varianter, med åpne eller lukkede vanger,. Aluhak står for produksjon, salg, utleie og. Sikkerhetsstiger i aluminium.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg