onsdag 19. juli 2017

Vaske parkett

Finn vaske parkett nå på Kensaq. Sjekk ut Rengjøring Av Laminatgulv. Parkett er et unikt og levende materiale. Det anbefales å bruke såpeprodukter med lav PH-verdi.


Vi tilbyr vaske og pleieprodukter til både lakket og oljet parkett.

Ta vare på parkettgulvet ved å vaske og pleie gulvet med riktige produkter. Hvorfor tror dere flere velger å vaske parkett - eller laminatgulv med grønnsåpe, dersom leverandører fraråder det? Behandler du ditt tregulv riktig? For å ha glede av gulvet ditt år etter år bør du velge produkter egnet for parkett.


Til å vaske gulvet bør du bruke det rengjøringsmiddelet som er best. Alle elsker lukten av nyvasket gulv. Men hvordan kan du egentlig vaske parkett uten å ødelegge den?


Her gir vaskeekspert Malin Skaar sine beste råd.

Hvordan vasker jeg laminatgulv? Hvor ofte du bør vaske gulvet er avhenge av gulvtype og hvor mye det blir brukt. Lenke til innlegg Del på andre sider. Det er veldig viktig å bare vaske laminatgulvet med.


Bruker tørrmopp til daglig runde for å samle støv og smuler. Støvsuger en gang i uka, og bruker deretter fuktig micromopp( enjo universal). Det er svært avgjørende for parkettgulvet sin levetid at parkett blir vasket og rengjort på en riktig måte. Du skal vaske et oljebehandlet tregulv på en annen måte enn du vasker vanlig lakkert parkett , så pass på hva som er forskjellene og hvilken behandling som er på. Gulvet utsettes for mye skitt og slitasje, derfor er det nødvendig for alle å vaske gulvet.


Her får du råd til hvordan du bør vaske gulvet ditt. Her finner du produkter for en effektiv og ren gulvvask. Vask og vedlikehold av parkett.


Alle gulv i treverk bør kostes og støvsuges ofte. Det er også viktig at produktet får lov til å virke før du setter i gang med vaskingen – spesielt hvis du skal vaske fugene på badet. Velg miljøvennlig parkett Rengjøring hindrer at malingen flasser Dypt hakk i parkettgulv.


Slik vedlikeholder du og tar vare på din oljede parkett Et strøk Freshen Up Når parketten er.

Du bør faktisk vaske parketten med vann så sjelden som mulig. En blanding av vann og oppvasksåpe er mye bedre når det gjelder å vaske benkeplater. Lakkert parkett er blant gulvene som ikke tåler grønnsåpe særlig godt. Til lakkert parkett anbefaler jeg ikke grønnsåpe. Men jeg anbefaler heller ikke mye vann.


Se hva du heller bør bruke når du skal vaske parketten. Spesielt på parkett og laminat må du være ekstra forsiktig med å bruke for mye vann. Vi har aldri levd med vanlig. Renhold av parkett er viktig for å forebygge stygge merker på gulvet og kan bidra til å minke behovet for større vedlikeholdsgrep som for eksempel sliping.


Hos MAXBO finner du parkettgulv i tresorter som bøk, bjørk, ask og valnøtt. Kjøp parkett på nett eller i butikk. Har du flekker på finserviset kan du skånsomt vaske disse av ved hjelp av en blanding eddik og salt. De nye løsningene med damp dekker mange behov.


Du kan for eksempel bruke dampvasker når du skal rengjøre parkett , fliser, vinduer og rense teppene dine. Grønnsåpe er helt greit, og også anbefalt av i alle fall en parkettprodusent. Problemet med å vaske parkett med grønnsåpe har ikke med grønnsåpa å gjøre. Om du er opptatt av at blank parkett skal beholde sin blanke overflate kan du imidlertid benytte andre produkter for å oppnå et best mulig resultat. I denne artikkelen skal vi ta for oss panel av tre, parkett og flytende plastbelegg.


Ved å lese videre får du kunnskap om hvordan produktene er sammensatt. Eventuelt kan du fukte moppen i vaskebøtta og vaske over gulvet. På parkett og andre tregulv skal du ifølge Plusstid.


Framgangsmåten: - Gulvvasking er avhengig av bruksnivået. Tørrmopp pleier å være tilstrekkelig. Ikke bruk massevis av vann på laminatgulvet, dette vil føre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg