fredag 28. juli 2017

Nordland betong

Med vårt slagord Vi løser det! Virksomheten baserte seg på produksjon av vibroblokk , nopsastein, samt salg av san grus og. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Vår bedrift ligger sentralt plassert i landsdelen mot byene Narvik, Harsta Bodø samt Lofoten og Vesterålen, nærmere. Daglig leder Salg og Prosjektledelse Svein Helge Nøstdal mob. Produksjonsleder Franz Henriksen mob.

Med over års erfaring i faget tør vi påstå at vi er ledende i Nord-Norge på riving og saging av betong. Ditt naturlige førstevalg! Landsdelens ledende produsent av ferdigbetong fra moderne betongstasjoner i Bodø, Fauske og Meløy. Selskapet har års tilstedeværelse i Salten. FABEKO Norsk Fabrikkbetongforening Dronning Mauds gt.


Dette var en fin anerkjennelse av det. Dyktige fagpersoner med bred erfaring innen produksjon, salg og prosjektledelse. Nyttige samtaler om miljødokumentasjon og EPDer.

Vi hjelper deg med anbud på betong. Meløy kommune sitter på en svært viktig grusressurs i Fonndalen. Mosand viser oss rundt i en del av fabrikken med formene til de ulike blokkvariantene.


Vesterålsbetong leverer ferdigbetong til markedet i hele Vesterålen og deler av Sør-Troms og Lofoten. Vi har et topp moderne anlegg på Sortland. I dag er vi regionens største leverandør av ferdigbetong, og en av Nord. The Norwegian EPD Foundation P. Invoice: Electronic invoice (EHF) to.


KS Nord-Norge minner om felles fylkesmøte 25. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis!


Nordland BRØNNØYSUND – XL-Bygg BYGG GROS. Les våre retningslinjer for personvern her. Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig.


Det er miljøvennlig å gjenvinne betong , tegl og andre typer bygg- og anleggsavfall. Vis Tore Mosands profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk.

Tore har jobber oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Tores. Betong er et byggemateriale som lages ved å blande sement og vann med san stein og tilsetningsstoffer. Vi produserer betongrør, kummer og andre spesialprodukter.


Geotekniske undersøkelser - Langstranda multiconsult. Listen over flotte bygg i betong er lang, og det er mye vi gjerne vil vise frem. Betongklyngen N3C er en tung arena innen betong - og infrastruktur, og vil utgjøre en viktig strategisk satsing fremover,. Her vil du finne en smakebit! Værvarsel for millioner steder i verden!


Med en teleskoprenne kan betongen leveres opptil ni meter fra betongbilen. Leveringen må skje på bakkeplan, da betongen bruker tyngdekraften for å skli ned renna. Alex has jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and.


Mellom legg på opplegg senterer vertikallaster. Tysk grundighet under krigen sikret lille Hattfjelldal en av landets eldste kortbaneflyplasser. Alstahaug Andøy Ballangen Beiarn Bindal Bod.


Kilde: Nasjonale turistveger. Materialer: Plasstøpt betong. Oppdaterte opplysninger for Bygg. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Området har eget kaianlegg, god atkomst og gunstig beliggenhet i forhold til.


Averøy Betong produserer og leverer ferdigbetong til det offentlige, næringslivet og privatmarkedet i Averøy og i nærliggende kommuner på Nordmøre og i Romsdal. På jakt etter betongelementer, betongblokker eller støttemur? Les mer om våre produkter på vårt nettste bestill eller ta kontakt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg