mandag 24. juli 2017

Hay dot teppe

Markedets største utvalg av håndlagde tepper. Opptil rabatt - Gjør et kupp! Vinterens store lagertømming: Spar opptil på tusenvis av tepper. Moderne og orientalske tepper til røverpriser - Gå ikke glip av det!


Alt på lager i vår butikk på Bryn.

Offisiell HAY -nettbutikk i Norge. Teppe Raw Rug Dark Grey. I would like to subscribe to the newsletter Your personal data will help us when we send out newsletters as you will receive. Innenfor tepper startet Hay med teppet Pinocchio.


Peas er laget av hundrevis av små ullkuler, sydd sammen til et vakkert teppe med myk tekstur. HAY samarbeider med små, lokale veverier i India og Nepal, både for. Du finner Hay hos designdelicatessen til gode priser.

Gulvteppet kommer i fire flotte fargekombinajsoner. Dot pute Surface fra HAY. Laget i ull og nylon med to knapper på hver side. Shop din pute online i dag! Hay er et dansk varemerke som på genialt vis kombinerer designsamarbeid og.


Dot Pute Velvet Soft Dark Green. HAY konseptet har siden utviklet seg til mye mer enn møbler og har i dag en stor accessories og. Håndplukket utvalg interiør og design. Bestill fra vårt lager i Norge.


Lunehjem - størst på Hay i Norge. Rask levering og personlig service! Pinocchio er oppkalt etter en type dansk godteri, små fargerike kuler med lakris inni, og er et teppe som får deg til å smile. PEAS TEPPE 140x2SOFT GREY Et fantastisk fint ullteppe av meget høy kvalitet fra HAY sin egen kolleksjon. HAY lager På luspledd i tre.


Den ull følte baller er sydd sammen for hånd og hver teppet er oppkalt etter.

Hay er kommet som en friskt pust inn i møbelverden. De har som ambisjon å gjenreise innovasjonen i Dansk design. Spennende design til rimelig pris.


Uansett om du har et spørsmål om et produkt, om bestillingen din eller du bare har lyst til å si hei. Vår kundeservice er klare til å. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål. Kjøp tepper med valgfrie mål. Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser.


Mega Dot Quilt er et dekorativt teppe til sengen. Det er lagd i merinoull som gir en myk og luksuriøs følelse. Materiale: Merinoull 1x.


Deres nyeste kolleksjon, Wrong for Hay , er et resultat av et samarbeid mellom den britiske designeren Sebastian Wrong og Hay. Hay teppe pinocchio 90cm pink. Fokus på skandinavisk design krydret med litt glam fra Italia og USA i medium- til high end segmentet.


Hay Plus pledd i Apricot. Nydelig ull teppe i skjønne farger. Dot Cushion Surface Dots Denim. Hay Crinkel pledd i Navy Blue. Oversikt med kampanjer, priser og tilbud på Hay produkter.


Oversikten inneholder ialt varer med relasjon til Hay. Colour Carpet gulvteppe, Hay , Scholten og Baijings. Dot teppe , Poppy Re 80x1cm, Hay , Scholten og Baijings. Vi gør det nemt og sikkert at handle på nettet.


Peas fra HAY er et gulvteppe med karakteristisk vev,. Liste på alt hay Fra Gadyet. Today we love Denne toppen fra Isabel Marant som vi har i butikken nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg