fredag 20. juli 2018

Dørvrider messing

Dørvrider messing

På utkikk etter en dørvrider eller et dørhåndtak. I Habos sortiment finner du dørhåndtak til ytterdør og innerdør. Vi holder til midt i Oslo sentrum!


Dørvridere kommer i alle fasonger, utførelser og. Se våre dørvridere i messing , zamac og rustfritt stål. Velg derfor en dørvrider som er i harmoni med dørens design og rommet forøvrig. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Dørhåndtak innendørs - polert messing. Vakker klassisk dørvrider med sort grep og langskilt. Solid dørvrider i klassisk design som er beregnet for ytterdører. Søk etter dørvrider messing på Kelkoo. Sammenlign tilbud på dørvrider messing fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Vi har et stort utvalg med alt fra dørvridere signert verdenskjente designere til klassiske tradisjonelle dørvrider. Med dobbeltvirkende returfjær fungerer. Lite drahåndtak i sveitserstil - forniklet.


Passer til dørbredde ca 4-cm. Gjennomgående montering med to skruer og faste nippler. Christiania 7 messing med ibenholt. Her finner du flere dørhåndtak i stilig design. Elegant dørhåndtak i messing med sort tre håndtak.


Våre nye orginale dørvrider i sveitserstil, er produsert med sandstøp og skrudd sammen,. Begge utgavne finnes både i messing eller forniklet messing. Tilgjengelig i krom, matt krom, messing og Graphite. Våre dørvrider og øvrig tilbehør består av en zink kjerne belagt med et svært slitesterkt materiale. Legg til i innkjøpslisten.


Kan også monteres på nyere dører med mm hull, med nøkkelhullinsatser i tre. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. En dørvrider (også omtalt som dørhåndtak). Stort sett er de laget av messing eller sinkblandinger i dag, men rustfritt stål er også populært.


Dørvrider messing

Ekstra skrue til dørvridere. Leveres komplett med vriderskilt. Blankforkrommet, mattbørstet respektive glansfornikler messing. Fra pris: 37per pakke. For dørvrider og sikkerhetssylinder Les mer.


Kun for sikkerhetssylinder Les mer. Norges største dør- og vindussenter Vi leverer raskt til hele landet! Fås kjøpt i vanlige butikker. Vrider i messing med sort og krom farge.


De andre detaljene er i messing. Du får med en ekstra foring, slik at vrideren også passer. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Komplett. Nydelig toalett låsen i polert messing utseende.


Info: Toalettskilt Classic - Tinn. Messing er en legering med kobber og sink. Kodelås, brikke, mobil-betjening. Det er et materiale med lange tradisjoner. Håndstøpt messing dørvrider uten merke i senempirestil.


Dørvrider messing

Vakkert utseende med de store skilter som følger med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg