mandag 23. juli 2018

Joti vannlås

Lav pris og rask levering på rør- og avløpsprodukter. Se våre produkter til ditt baderom. Konsernet arbeider innenfor fire produktområder: gulvsluk, avløpssystemer, rustfri innredning og. Her er produktoversikt for produktene til Purus.


Produktinformasjon Tyr Purus vannlås av PP-plast til gulv, med løftering for enkel opptak. Denne kan deles for rengjøring og vask. Beregnet for bruk der det er mulighet for at.


Vannlås , Vaskemaskinavløp med vannlås , Purus mm. ATPavløpstrakt, Ømm x 85° Uten vannlås. Joti plast L-sluk side. Automatisk klemring- KL220-Blå. Med rist i rustfritt stål.


Joti vannlås

K betyr kombinasjon ved at sluket fungerer som avløpstrakt når vannlås ikke monteres. Leveres standard med uttagbar vannlås RAN BH i plast, alt. Som oppgradering av produktet kan du kjøpe Purus NOOD vannlås ,. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Delene er vend- og dreibare.


Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Det kommer en eim av kloakk av og til.


Vårt universalsluk har fått en ny vannlås som gjør at kapasiteten til sluket økes med inntil. NOOD- vannlås som standard? Selvfølgelig, vær trygg på det!


Kjøp Sluk uten vannlås på Kelkoo. Rør til vannlås , krom, rett, uten flens. K-sluk er en helstøpt sluk i PP-plast med uttagbar vannlås. Alternativ vannlås NOOD med funksjon for luktstopp og tilbakeslagsventil. NOOD i PP-plast eller rustfritt stål.


En kombinasjon av vannlås og mekanisk luktstopp gir dobbel sikkerhet. Perfekt for veggservanter eller innredninger der vannlås blir synlig. Langt penere alternativ enn vannlås i hvit plast.


JOTI RAN VANNLÅS FOR K,KS SLUK. PEH er sveisbart og kjemikaliebestandig. Slukfres for nedfelling av sluk. Markedets laveste gulvsluk med vannlås ! ER BEHOVET EN LAVTBYGGENDE GULVSLUK?


Klemring og vannlås er produsert i Polypropylene. Sjekk priser på joti sluk. Hos Byggmax har vi alt du trenger av rør, muffer, vannlås eller grenrør til kobling av diverse rør.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg