mandag 30. juli 2018

Sekskantskrue

Sekskantskrue

A2C(Gulkromatert stål) Velg varianter. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Vi elsker å finne løsninger som gjør din hverdag litt enklere.


Sekskantskrue

Sekskantsskruer med original kvalitet. Vi sender ikke restordre til midlertidige adresser da vi ikke vet nøyaktig leveringstidspunkt og om kundene våre fortsatt vil være på denne adressen når. For at skruene skal fungere riktig og tåle store statiske og dynamiske krefter over lang ti må de skrus inn med riktig moment. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.


Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Velg det byggevarehuset der du ønsker å hente varene dine. Merk at lagerbeholdning og priser kan variere mellom byggevarehusene.


Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på. Bruksområde: Sammenskruinger, tre mot tre og i. Unbrako innvendig sekskantskrue som vist i motstående illustrasjon. Kjøp DIN 9sekskantskrue , syrefast A Monline i vår nettbutikk - Skrujernet. Med mulighet for å innstille størrelsene på rommene.


Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse. Industriverktøy Norge as - Blankforzinket. Elektrolytisk forsinket og helgjenget (Din933) skrue med sekskanthode, mutter og skive.


Sekskantskrue

Beregnet for montering i stål eller tre. Produsert i herdet stålkvalitet 8. Dacrotek overflatebehandling. Nøkkelvidden på en sekskantskrue forteller hvilken fastnøkkel eller pipenøkkel som skal brukes til å montere og løsne skruen. Sekskantskrue med mm-gjenger Holdfasthetsklasse: 80.


Hos Swedol finner du kjøretøytilbehør, maskiner,hydraulikk,el-artikler, løft last, verktøy og arbeidsklær til proffen, bedrifter og privatpersoner. Gamleveien 43Sandnes Telefon: 516378Vakt/Nødtelefon: 99Telefax: 516378E-post: post@industrisalg. Obs BYGG er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer. Sekskantskrue Mx NS57– 4. metrisk : nominell diameter, d = 10mm : stigning, P = 25mm.


Det finnes opp til fem forskjellige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg