torsdag 5. juli 2018

Møbelrens oslo

Effektivt og svanemerket rensing i Oslo. Offentlig godkjent renholdsbedrift. Easily Book your Tour Online Now!


Business Insider, 28activities in over 2. Find the fastest and cheapest route for your journey in Europe. Har du vært uheldig og sølt på stolen eller sofaen din?

Eller lukter stolen din dårlig etter flere års med nikotinrøyk? Ditt søk på møbelrens oslo g ga ingen treff, derfor har vi utvidet området vi søker i. Vi er et firma som tilbyr profesjonelle tjenester innen rens. Møbelrens utføres hjemme hos kunden! ChemDry Norge AS utfører tepperens og møbelrens i hele Norge. Sertifisert spesialist på møbelrens og tepperens i Bergen.


For et sunt og pent innemiljø. Rens av møbler og tepper for bedrifter og private hjem.

Trenger du noen som kan rengjøre teppene og møblene dine? Konkurransedyktige priser. Våre tjenester Enkelte regler! Vi reparer dessverre ikke tepper, vi kun vasker og renser det. Ved henting av tepper må kunden selv informere om det er.


Chem-Dry renser og impregnerer forsiktig og effektivt alle typer møbler på stedet. Brukes før påføring av olje, lakk eller voks for bedre sluttresultat. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere. Få tilbud fra flere leverandører fra Oslo.


GODKJENT RENHOLDSVIRKSOMHET. Flekk- merke- og tyggegummi fjerning er også en del av servicen vi tilbyr. Vi tilbyr TEPPERENS og MØBELRENS av høy kvalitet.


De reneste møbler og tepper for private, bedrifter og hoteller. Vi leverer renhold med høy kvalitet! Få riktig renhold til riktig pris. Oslo , Akershus og Drammen.

Vår tepperens og møbelrens fjerner effektivt flekker og smuss fra alle typer tekstiler. I tillegg er de støydempende og de binder svevestøv. Tepper er varme og myke å gå på.


OSLO -SKINNSPESIALISTEN tilbyr sine kunde profesjonell Innvendig rens av seter, gulvtepper, tak, dørtrekk og øvrige interiør. Vi støvsuger og blåser ut alt som er. Ingenting har så stor innvirkning på møbeltekstilets levetid som godt og regelmessig renhold. Du sparer fort mange tusen kroner på å rense tepper og møbler selv. Møbeltekstiler, i likhet med tepper,.


Smutsige tepper og møbler påvirker inneluften. Dersom det ikke utføres jevnlig tepperens vil dette gå utover rommets brukere i form av dårligere kvalitet på. Stoler og sofaer har en tendens til å bli glemt i vedlikeholdssammenheng. Møbler er på lik linje som tepper, støv og smussamlere,. Hvis du kan si noe mer om det du ønsker, så skriv gjerne litt mer i tekst-feltet nederst.


Vi har to avdelinger: Rogaland og Oslo. Se vår nettside for mer informasjon! Skapa ett trivsamt och personligt hem! På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser.


Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg