onsdag 10. oktober 2018

Borddekking servietter

Stort utvalg av alt du trenger til alle anledninger. Servietter i en rekke farger. Slipp fantasien løs når du skal dekke bordet! Få ideer til borddekking her! Borddekking gir deg mange muligheter.


Borddekking servietter

Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør, klær, smykker og tilbehør. Vi fører merker som House Doctor, Frama, Tine K home. Papirservietter eller mer luksuriøse varianter i stoff? Skal du arrangere juleselskap, og trenger inspirasjon til borddekking ? Her har vi samlet mange bilder av festdekkede bor som vi håper kan inspirere deg. Bestill varer i vår nettbutikk eller hent hos oss i Strandgaten i Bergen sentrum.


Tork Ekstra Myk Ansiktsserviett leverer førsteklasses mykhet i en pen, moderne, flat eske for å gi komfort til gjestene dine. Esken med ansiktsservietter passer til. En viktig del av festens bordpynt og borddekking er serviettene ! Ja, for servietter kan danderes, brettes og ordnes på flere måter og ikke minst, så finnes det. Rask levering, ferdig tollet. Kopper og glass til drikkevarene, skåler,.


Borddekking servietter

Vi har matchende duker og løpere. Her finner du alt du trenger for å dekke bordet til bursdag og fest. Her er bilder av festdekkede konfirmasjonsbor som vi håper kan inspirere deg. Regler for riktig borddekking.


Du kan fint bruke billige papirservietter,. Vår kundeservice er til for deg og er åpen mandag til fredag kl. Vi hjelper deg gjerne med spørsmål angående ditt kjøp, levering. Råd og tips til dekking av ditt vakre bord. Tradisjonelt sett dekkes festbord med hvit duk, hvite lys og hvite servietter , men i dag er alt tillatt.


Borddekking servietter

Eksklusive personlige servietter med eget trykk, tekst og motiv. Dekorasjoner, lys og servietter matcher gjerne sammen i fargene. Populære farger sammen er limegrønn og hvit, turkis og hvit. Duker, konfetti, servietter , bordløpere.


La bordet eller pikniken blomstre litt ekstra med SMAKSINNE servietter , bordbrikke og brett, og gjør hverdagsmåltidene litt vakrere og mer romantiske. Finn frem to type servietter. Middagsservietter (40x40) og Lunsjservietter (33x33).


Brett lunsjservietten helt opp. Lær deg bretting av servietter ! Konvolutt, vifte eller dobbelt storseil? Mulighetene er mange, se mer her! Alle servietter vi har oppgitt mål slik de er når de er helt utbrettet.


Kaffeservietter: 25xcm. Her går vi enkelt igjennom borddekking og gir tips til bordpynt og. Hvordan du velger å brette serviettene kommer helt an på hva slags bordkort og pynt du skal.


Faktisk brettet jeg servietten. En stilren og delikat bomullsserviett fra Riviera Maison. Dekk opp bordet ditt med servietten og serviettringene fra Riviera Maison for et delikat utseende på.


Det finnes så mye mer enn de vanlige måtene vi danderer våre servietter i glass, på fat og ved siden av fat. Vi tilbyr kvalitetskonsepter og tilbehør for borddekking som gjør det lettere for restauranter,. En vakkert brettet serviett er prikken over i-en på ethvert bord.


Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister. Arabia Mummi Mugge Mummihuset L. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.


Trenger du nye servietter , bordbrikker, løpere eller duker?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg