mandag 8. oktober 2018

Steinheller hage

Bestill bruddskifer, ferdig nummerert med bilde, for enkel legging på en dag. Når mørket slår inn, slår denne seg på. Drives ene og alene på solcelle. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av belegningsstein og heller til oppkjørsel og hage.


Steinmaterialer på gårdsplass og i hage er slitesterkt og gir deg store muligheter for å sette ditt individuelle preg på utemiljøet. Kjøp på nett eller i butikk.

Det krever ingen forberedelser og resultatet blir flott. Se hvordan du lager en enkel hagesti her. Godt utvalg, noe for enhver smak! Kom, så går vi ut på terrassen! Fristende å svare på det siden det handler om stein og gras.


Hjemme i hagan til mora mi på indre østland har jeg lagt steinheller , som trapp, rett i plenen. Tvers over hagen går det en sti med steinheller. Her hos Byggmax har vi et stort utvalg av alt til hage og hjem.


Vi tilbyr mange sorter steiner til ulike bruksområder.

Stein for både innkjørsel, fundament til. Betongheller og steinheller går fort å legge på grunn av den store overflaten. Det er også populært å kombinere betongheller med eksempelvis granitt brostein.


Her viser vi deg hvordan du gjør det. En moderne helle som er godt egnet til områder som terrasser, gangstier, vinterhager og innganspartier. Den har hvit overflate med innslag av sort. Vi elsker å finne løsninger som gjør din hverdag litt enklere. Belegningsstein i hage og uterom.


Det finnes mange ulike materialer å velge mellom når man skal anlegge gangvei i hagen. Skal man etablere en ny hage er det viktig å bruke tid på planlegging. Det er fort gjort å sette spaden i jorda og brette opp ermene, men ofte kan man ende opp med.


Lyst til å pynte eiendommen litt? Vi i byggmakker har et bredt utvalg av belegningsstein og støttemur som kan brukes på flere områder. Den er enkel å legge, gir uteområdet ditt et løft og passer både i oppkjørsel og hage.


Gjerne pristilbud inkludert skifer. Steinheller kan pusles sammen i dekorative mønstre eller legges som adskilte tråkkestein. Les alt du trenger å vite om steinheller her.


Vi hjelper deg med anbud på steinheller. Følg oss på Instagram og Pinterest og ta del i vår spennende verden av kontraster mellom betong og grønt!

Sammenliknet med tregulv er det dessuten mye lettere å lage myke former, som bued. Vi er spesialister på betong, mørtel, stein og hageprodukter til privat og offentlig sektor. Skifer, granitt og marmor til hus og hage. Besøk oss og bli inspirert!


Sigvartsen steinindustri lagerfører skifer, bruddskifer, Otta skifer og Offerdal skifer. Vi har tilbud og kampanjer på skifer, granitt, naturstein. Men man kan like gjerne snu spørsmålet, og spørre om det er riktig å presse folk i en såpass unaturlig boform som blokk i by faktisk er? Glad i litt større flater?


Finn beste pris på Rubrikk. Løvaas Naturstein leverer hagestein til forskjellig bruk. Heller passer utmerket i kombinasjon med både.


Mulighetene er mange for å sette ditt eget preg på gårdsplassen og utemiljøet. Granittheller gir et eksklusivt preg på uteområdet ditt, kontra tradisjonelle betongheller. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg