fredag 12. oktober 2018

Restaurering av trapp

Skal du fornye trappen bør du sette av god tid. Men en nymalt trapp vil fort være verdt innsatsen. Det er enklere enn du tror å fornye trappen - du kan male eller legge nye, ferdige trappetrinn.


Her får du tips og råd om du skal pusse opp trapp. Hvis utgangspunktet er en sliten trapp , med trinn som har synlig slitasje og preg av tidens tann, er den mest nærliggende løsningen å gi trinnene en ny. VI LEVERER TRAPPER SOM ER FUNKSJONELLE … en trapp skal være god å gå i både opp og ned.

Jeg har en nokså stor trapp som skal gjøres litt penere. Noen har lagt fliser i trinnene uten tilstrekkelig stivhet i underlaget og disse sprekker i tillegg til at. Komplett restaurering , ny bordtopp, omtrekking av stoler, ned-sandet og lakkert. Hytte etter restaurering av trapp og veranda etter termittangrep.


Ditt navn (obligatorisk) E-post (obligatorisk) Emne. Er det noen som har prøvd å legge laminat i trapp ? Har nettopp kjøpt nytt laminat gulv, som vi skal legge i stue. Trappen til loft og kjeller er i bak kant av.

Nordens bredeste utvalg i trapper. Se utvalget og kontakt oss her! Våre medarbeidere har mange års erfaring fra trappebransjen, og gir deg gode råd om hvordan du skal velge ny trapp. Gammelt teppe er fjernet og eik parketter pålimt trinnene.


Eikelister i forkant og bakkant. Restaurering av gammel trapp. T rappa før og etter restaurering. Ta kontakt om du ønsker ny trapp , dører, vinduer, rekkverk eller restaurering.


T Vi leverer i hele Rogaland. La oss bygge din neste drøm! En tett trapp har stusstrinn, som er de loddrette feltene mellom trinnene. Du kan velge stusstrinn i samme tresort og overflate som trinnene, eller malt i hvitt,. Du kan godt bruke til å begynne me men øk så gradvis.


Du ser når all lakken er fjernet. Ved restaureringen av Bugården har vi løfta bygningen slik at den står om lag 70cm høyere en tidligere. Plankedekke i Bugården er ikke hevet tilsvarende.


Tjenester : Vi utfører det meste innen mur, puss og flis.

Skifte gelender, og legge laminat i trinn. Registrert Dato: Mandag 14. Hvilken trapp skal du velge? Gjennom godt samarbeid med flere. Kjøp trapp trygt, kontakt oss.


Vi gir uforpliktende tilbud innen timer. Vi er her for å hjelpe deg. Bor du over to over to plan eller mer, er det ingen vei utenom. Enten du ønsker en klassisk utført trapp , eller en moderne trapp i minimalistisk design med innslag av moderne materialer som f. Se så fantastisk flink Ronny er og har vært.


En utrolig fin trapp som bygges utenfor, og som skal bli hovedtrappen ned til huset vårt. Eller kanskje du vil pusse opp, men likevel bevare uttrykket til den gamle trappa? Vi hjelper deg med anbud på restaurering.


Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Trondheim. Slik får du en skreddersydd trapp , som tar vare på helheten og passer til din stil og ditt drømmehus. Trapper Østfold - trapper, rekkverk, restaurering , trappeproduksjon, trappeprodusent, spiraltrapper, ståltrapper, trapp , trappeleverandør, trappeløsninger. Her er noen prosjekter vi har restaurert.


Vi har stort utvalg i alle prisklasser. Gruepeis i et sæterbygg på Oppegård. Det er også mulig å designe din egen trapp og få ditt personlige preg.


Musikk Jørgen Skogmo fra hans første solo-CD Intermesso.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg