onsdag 17. oktober 2018

Tetningslist dør

Tetningslist dør

Produsent av tetninger og pakninger i gummikvaliteter for industrien. Smarte produkter til høy kvalitet og gode priser. Kjøp på nett eller butikk.


Tetningslist dør

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Med tetningslister kan du isolere og tette rundt dører og vinduer for å redusere trekk.


Vi veileder deg til hvordan du skifter tetningslister. Tetningslistene finnes i ulike modeller med forskjellige profiler, tilpasset. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av tetningslister til dører og vinduer.


Selvklebende tetningslist som er O-formet og fungerer best til tetting av 5-mm mellomrom. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Velg blandt vårt sortiment av tetningslister og dørbørster for ulike behov.


Alle tetningslistene er enkle å montere. Rens underlaget Falsen som tetningslisten skal festes på må være helt ren, for at listen skal tette godt og at limet får godt feste. Følgende tips vil bidra til å sikre deg et godt resultat: Skal tetningslister virke etter hensikten, må de klemmes noe sammen når vinduet eller døren. Tenkte å få byttet tetningslister på ytterdør og verandadør som begge trekker litt. Men det som sitter på dørene er jo kraftige saker i plast (?) som er.


De forhindrer trekk, demper støy utenfra, og de holder støv og pollenute. Av EPDM-cellegummi med lukkede celler. Utstyrt med dobbeltsidig teip. Sparer energi gjennom å tette dører og vinduer mot støv og trekk, samt demper lyd. Ull holder betydelig bedre enn silikonlister og passer mye.


Rygg International AS som er en norsk produsent av teknisk gummi. Bedriften produserer tetningslister ,profiler,pakninger og tetninger i alle varianter. Finner du ikke den du leter etter? EPDM cellgummilist med lukkede celler og god aldringsbestandighet. Norsk produsent av gummilister, tetningslister og gummi-profiler.


RYGG INTERNATIONAL AS produserer tetninger og pakninger i forskjellige. Trekk fra vinduer og dører går utover både komfort og fyringsutgifter. Vi skifter tetningslister , så du slipper å kjøpe alt nytt.


Sprekker i ved vinduer og dører er ikke bare ukoselig, de genererer også kostnader. På en enkel måte kan du både øke trivsel og spare en god del penger - opp. Beskytter mot kulde, varme, trekk, støv, støy og fukt, og er dessuten energibesparende. Hos Nettoparts finner du et bredt utvalg av tetningslister til kjøleskap.


Vi har rask levering av tetningslister til. Bad og hytte senteret innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene. Få varene direkte sendt hjem med posten - eller hent selv i vårt. Kvalitetsvarer med lang holdbarhet, produsert i Tyskland: Kompakte gummi profillister for innsetting av vindu i tynnplate. Myke tetningslister av skumgummi med.


EPDM gummi i følgende profiler, E. Tesa selvklebende tetningslister leveres i flere varianter for tetting av sprekker fra 1mm opp til 6mm. Trekker det fra vinduer eller dører? Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet.


Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg