tirsdag 26. mars 2019

Liten redskapsbod

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop.


Bygg din egen redskapsbod ved hjelp fra våre byggeveiledninger, slik at du kan få kontroll på hageredskaper og hagemaskiner. En redskapsbod er din beste venn når du vil holde orden på hageredskap og verktøy. Se hvordan du bygger en liten bod.


De fleste har for mange redskaper, og for liten plass. Heldigvis har vi løsningen - finn billig bo utebod eller redskapsbod for oppbevaring. Mange ønsker seg en liten redskapsbod , men synes de er vanskelige å finne. Vi har funnet dem for deg!


Førsteklasses, tørr oppbevaring av hageredskapene dine! Denne redskapsboden krever ikke stor plass, men rommer likevel det meste. Innvendig er det kroker og to.


En liten redskapsbod som også kan fungere som avfallsskjuler. På overflaten ser det ut som skuret er. Pris gjelder kun ved henting på Notodden. Vi leverer kvalitets produkter til hele Norge.


Stort lager både i Norge og i Sverige sikrer rask levering til de beste priser. Redskapsboder og annekser i god kvalitet. Esbo er også blitt en del av Team. Rydd unna og hold oversikt over hageredskaper og annet utstyr med en kjekk redskapsbod eller div. I en bod der mye skal inn på liten.


Plassbesparende bod som gir deg ekstra plass til hageredskaper og hagemøbler. Leveres som byggesett inkludert gulv og. Rommer for eksempel to 360-liters. Hos MAXBO finner du alt du trenger til uteplassen.


På utkikk etter ny redskapsbod ,. Bjarkøy er en liten , men praktisk gjestehytte med enkel dør og vindu i front. Lett å montere for deg som er nevenyttig. Det er ikke nødvendig med stor eiendom eller å være snekker for å bygge en redskapsbod eller et gjesteanneks i hagen.


Förstklassig torrförvaring av dina trädgårdsredskap! Denna redskapsbod kräver inte stort utrymme, men lyckas ändå sluka det mesta. Invändigt finns krokar och. Fantastisk metall redskapsbod med flott panel design. Ideell bod for lagring av hageredskaper og utstyr.


Gir beskyttelse og trygg oppbevaring. Finn beste pris på Rubrikk. Vi bygger garasje av alle typer, enkelgarasje, dobbelgarasje, garasjer med og uten bo garasjer med og uten anneks. Me ser litt etter redskapsbod til å ha i hagen, men eg synst dei ferdigpakkene er litt dyre.


Finner heller ikkje dei måla eg kunne tenkt meg. Kampanjepris som varer frem til 1. Med en redskapsbod kan du få plass til alt det du ikke ante at du hadde, men som likevel fyller opp på loft, kjeller og i bod. Du kan for eksempel kombinere en liten bod med et mindre anneks på samme tomt hvis du vil ha separate funksjoner.


Utvendig kan veggene males i alle farger. Shingelpakke for Hans, Anton, Majvi, 4. SkaatunBoden er vår egenutviklede serie med redskapsboder som består av et modulsystem eller byggesett som blir levert i ferdige seksjoner. Här har du en enkel bod i moduler som du lätt kan placera på tomten.


Och det bästa av allt: den är lättbyggd!

Liten redskapsbod

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg