onsdag 13. mars 2019

Fuktsperre gulv

Fuktsperre gulv

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! På utkikk etter gulv lister? Maxbo har stort utvalg av gulv. Trenger du aluminiumslister?


Fuktsperre gulv

Platon Gulv løser de fleste fuktproblemer i betonggulv ved ”passiv” lufting mot rommet. Når platen blir lagt med knastene ned mot betongunderlaget. En fuktsperre er en PE-folie som er tykkere enn en dampsperre.


Den brukes mest under gulv “mot bakken”. Bord med vanlig not og fjær skal legges med såkalt tett punktliming. Fuktsperre skal alltid brukes for gulv med gulvvarme.


Når varmen passerer gjennom. Alle betonggulv som ligger mot mark inneholder fukt. Det tar ofte år å tørke ut betonggulv som ligger direkte mot mark. Gulvet kan også få tilførsel av ny. I en del tilfeller kan det være aktuelt å bygge opp gulvet.


Det kan for eksempel være om utgangspunktet er et uisolert betonggulv uten fuktsperre. Den utvendige fukten trenger seg ikke inn bare gjennom veggene, men også gjennom golvet. Ei felle å gå i er at man legger tregolv. Konstruksjoner på grunn bygges i prinsippet opp med et drenerende lag, isolasjon, fuktsperre og betonggulv.


Flytende gulv For å oppnå en. Er det vanlig ullpapp med fuktsperre ? Når jeg legger gulv der det skal være fuktsperre bruker jeg som regel kombiunderlag bestående av fuktsperre med. Jeg la isoporen først, deretter plast. Lettere å få isoporen til å ligge rolig da.


Når jeg nå legger en ny runde med plast, ullpapp og gulv , så blir. Icopal Special, Universal og Base Klebe. Mange bruker mye tid på å velge gulv , men glemmer ofte at underlaget til gulvet også er svært viktig, for at man skal få det resultatet som man ønsker. Legg isolasjon rett på det eksisterende gulvet. Legg mm plastfolie som fuktsperre oppå isolasjonen.


Overlapp i skjøter skal være minst cm. Består undergulvet av betong, eller ligger det direkte på grunn, legger du alltid fuktsperre , selv om gulvet er utstyrt med varmekabler. Ski Bygg er Norges ledende byggevarehus. Isolasjon, fukt-vindsperre og alt annet du trenger til ditt prosjekt. Ditt valg, vi har mulighetene.


Bestill en gratis vareprøve i dag. Finn Diffusjonssperre Gulv. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Matte av skummet polyetylen med fuktsperre. Anvendes til underlag av parkett mot tregulv og betongdekke.


Om underlaget er betong, eller det skal brukes gulvvarme må man legge fuktsperre under pappen. Skal du legge nytt gulv på betong - skal du bruke fuktsperre. Lær hvordan i denne videoen! Du trenger: fuktsperre , noe å måle me noe å kappe med og. Hvorfor isolere etasjeskillet mot kald kjeller?


Opus Gulvunderlag kan brukes til både rehabilitering av eldre gulv og fuktsikring av nye betonggulv. Bruk av gulvunderlag med fuktsperre mellom betong og overgulv av. Min hytteprodusent sier i byggehåndboka at det ikke skal legges plast over bjelkelaget(krypkjeller med stubbloft og 20cm glava) før man skrur fast spongulvet. Et bjelkegulv spenner fritt over kortere eller lengre avstander.


Korte bjelker kan spenne uten annen understøttelse enn i endene, mens et helt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg