tirsdag 26. mars 2019

Små tømmerhytter

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Geilo Laft bygger fjellhytter i utsøkt kvalitet. Velg mellom standard og skreddersøm hytter. Vi bygger i store deler av Sør-Norge.


Småhytter blir stadig mer populære i Norge. Våre småhytter varierer i størrelse fra ca.

Du har muligheten til å få ditt drømmehus om du velger oss. Dersom du kommer til oss med din drøm om å eie eget hus ( laftehytte ), vil vi hjelpe deg med å. Tømmerhus og tømmerhytter med kvalitet i fokus. Det er klart at man stiller forskjellige. Dere kan finne mer informasjon om små hytter ( ikke større enn m 2) i. Hun selger både hus og hytter, men har ingen inne på listen over de syv rimeligste hyttene akkurat nå. Fischer forteller at en del av de.


Små hytter med rom, totalt ca. Alt om hytte - Norges største hytteportal.

Tømmerhytter med overbygd terrasse, rom, totalt ca. Alle hyttene i Bardølaskogen har den samme koselige stemningen og er bygget med soli laftet tømmer. Latlaft log cabins – produsert av våre mestere kombinerer lange tradisjoner med bruk av moderne håndverktøy og fremragende kvalitetsstandarder. Vår filosofi er å bygge velfungerende hytter med et enkelt og tydelig formspråk.


Hvilken Tinde passer for deg? Vi i Tinde Hytter vet at det finnes like mange tinder som det er mennesker. Derfor har Tinde utviklet. Under oppføring stor stavlaft hytte på fantastisk utsiktstomt på Geilo.


Vi har mer enn standardmodeller fra små til store hytter. Alle modellene kan forandres, både i planløsning og fasade. Vi har laftet og levert tømmerhytter i alle størrelser over hele Norge. De fleste kjente hyttedestinasjoner i. All lafting utført av oss er håndlaft, og kvalitet er satt i høysetet. Vi dømmer ikke oppdragene etter størrelse, men tar alle interessante oppdrag.


Et fåtall av disse leverer også i Norge og kan finnes på vår liste over. Bygging av laftehus med vår standarde prosjekter eller med din individuell prosjekt. Vi kan også hjelpe deg med å lage av prosjekt.


Klassisk campingfølelse med andre ord.

Disse prosjektene er bare noen få eksempler på hvordan vi kan tegne et interessant og praktisk design for ditt fritidshus, annex, hytte. Hyttene har lys og varme, kokeplate,. Oppsetting av små og store tømmerhytter.


Demontering er laftehytte. Har du husket å merket stokk for stokk? Finnlog leverer et stort utvalg ferdighus i tømmer laget av limtre til hus- og hyttemarkedet. Tømmeret leveres fra Finnland og byggene designes i Estland. EcoLaft er en Latvisk bedrift som spesialiserer seg i bygging av håndlaftet tømmerhytter i furu i Norge og andre lander.


Et lite utvalg av våre 5bygde hytter. Laftekompaniet har bygget mer enn 5arkitekttegnede og unike høystandard laftehytter. Ekspedisjonen skulle overvintre for blant annet å studere nordlyset. Tre små tømmerhytter i Bossekop, som i dag utgjør en del av Alta,.


Drømmehytten har egen produksjonshall vegg i vegg med administrasjonen, og hyttene blir produsert (kappet, merket og pakket) etter nøyaktige tegninger og beskrivelser. Offert tilbys på alt fra lager til en fullt utstyrt. Hos BoligPartner finner du garantert en ny hytte for akkurat dine drømmer! Trenger du ekstra plass og vil kjøpe anneks?


Finn et ferdig byggesett til anneks hos oss og bygg drømmeannekset ditt. Vi leverer flotte annekser til en rimelig pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg