fredag 26. april 2019

Liten laftehytte

Latlaft log cabins – produsert av våre mestere kombinerer lange tradisjoner med bruk av moderne håndverktøy og fremragende kvalitetsstandarder. Trivlig liten laftehytte på Bjelland. Hytten har en romslig terrasse og en stor hage. Nydelig plasering med utsikt over en liten tjønna.


Kjøpe laftehytte – Velg en.

Har fundamentene sunket eller terrenget bygget på seg slik at det er liten avstand fra bakken og opp til tømmeret,. Men lagerbygningen er for liten for eierne Knut Kolstad og Ingar Bekkeseth. Vår filosofi er å bygge velfungerende hytter med et enkelt og tydelig formspråk. Laftehytte eller laftehus er for de spesielt interesserte,.


Røros 2Smartlaft var den første modellen der vi kombinerte vår Sintef-testede laftekasse med en loftetasje bygd i solid bindingsverk. Geilo Laft bygger fjellhytter i utsøkt kvalitet. Velg mellom standard og skreddersøm hytter.


Vi bygger i store deler av Sør-Norge.

Under oppføring stor stavlaft hytte på fantastisk utsiktstomt på Geilo. Jeg ønsket å tegne en liten og plassbesparende hytte med god romfølelse. Jeg har tenkt at hele hytta skal være som ett rom,.


En nøkkelferdig høykvalitets kundetilpassede laftehytte med arkitektens smakfulle innredning - med det lille ekstra, samt kvalitet som varer i generasjoner. Liten håndlaftet laftehytte i furu. Mål: B= 7m L= 6m Takutstikk over inngang. Ferdig til transport og montering.


Men, hvor dyrt - eller hvor mye dyrere er det å bygge laftehytte i forhold til andre byggemåter – f eks bindingsverk, er et spørsmål som ofte stilles. Fasaden i front er den samme med store glass som gir mye lys inn i hytta. En fin modell for deg som ønsker en liten hytte som gir god utnyttelse av arealet.


Tømmerhus og tømmerhytter. Nordli er en liten og praktisk hytte. Tre gode soverom, og et romslig vindfang med god plass til garderobe. Moderne hus og hytter tilpasset etter dine ønsker!


Vi hjelper deg med å realisere hus og hytte drømmen din. Du har muligheten til å få ditt drømmehus om du velger oss.

Dersom du kommer til oss med din drøm om å eie eget hus ( laftehytte ), vil vi hjelpe deg med å. SPISEPLASS: Hytten inneholder en liten spisekrok. Konkurrerte glatt ut hytteprodusentene med vår pris. Shingelpakke for Hans, Anton, Majvi, 4. Finn din hytte blant våre mer enn 2modeller og gjør det til din egen. Vi tilbyr mange forskjellige modeller og størrelser.


Kontakt oss for et pristilbud inkludert frakt. Montasje på våre småhytter er også mulig. Trenger du ekstra plass og vil kjøpe anneks? Finn et ferdig byggesett til anneks hos oss og bygg drømmeannekset ditt.


Vi leverer flotte annekser til en rimelig pris. Se de ulike rekkverkstyper som er tilgjengelig for din hytte. Få hytta levert utvendig ferdig, en god løsning for å spare penger! Byggesett eller med montering?


Begge kikker i Aftenposten, hvor det åpenbarer seg en liten notis: Prektig hyttetun øvre Vest-Telemark. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok. Eiken Hytter leverer solide norske kvalitetsbygg over hele landet direkte fra egen produksjon. Smart liten hytte med mange muligheter.


Svært stor plass, og et flott utbygget midtskip. I tillegg er det en hems med kvm. Vil du ha lokale og erfarne handverkarar til å bygge huset eller hytta di? Hendug har bygd over 2hus og hytter - her er bilete av nokre referansar.


Veksten i strømforbruket i hyttene skremmer, sier sivilingeniør Kjell Gurigard til NTB. Han foreslår et tak på strømforbruket som er likt for alle. Våre laftebygg leveres etter norsk standard for laftebygg – Byggforsk nr. Hos oss finner du alltid en hytte som passer for deg.


Vi har hytter for enhver lommebok og vi kan tilpasse alle våre modeller til din familiestørrelse. Er hytta blitt for liten for behovene deres? Da jeg var liten sa jeg at bestemor hadde en beige katt.


Trykk for å legge denne hytte. Det er mange måter å utvide plassen på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg