mandag 8. april 2019

Møresild sluk

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Vi har utstyret enten det handler om storgjedda eller fjellørreten. Hos XXL finner du et stort. Sluk til ferskvann, ørret, innlan sjøørret og kystfiske.


Møresilda kan brukes til all slags fiske, og er antagelig Norges mest solgte skjesluk.

Den tiden jeg virkelig fiska med sluk ,. Sluken er en allrounder som passer perfekt til alt fra lakse- og ørretfiske til grovere sjøfiske etter torsk og. Sølvkroken Buch Salmon GFLS Ypperlig sluk når laksen skal. Meld deg inn i kundeklubben vår! Gratis og uforpliktende, og du får ekstra gode tilbud fra oss!


Fikk samtlige på Møresild med svart rygg. Den største var på godt kg. Showing 1–of.

Buskeruds største utvalg i sportsfiskeutstyr. Hos oss på Gulskogen i Drammen finner du alltid gode tilbu konkurransedyktige priser og gratis parkering. Egentelig finnes det vel ikke en sluk eller spinner som fisker bedre en en annen,. Det beste prisen på au- sluk , de beste tilbudene og den raskeste leveringen!


Au- sluk anbefales i test, billigst og best! Sluk er vel også avhengig av litt bølger og vind for å gi resultater. Møresild og Jensen sild er gode sluker innenfor de nevnte kategoriene. En av de beste knutene til multifilament line, og veldig enkel å knyte.


Med denne knuten kan du feste svivel eller sluk direkte til multifilamentlinen. Hvilken sluk fåretrekker du når du står og kaster frå land. Møresild blank med blå rygg og gull med rød rygg holographic er også ganske bra syns jeg. Hei, som jeg var inne på i et tidligere innlegg har jeg så vidt prøvd meg på laksedorging utenfor Sørlandet. Et heller ambisiøst prosjekt som antagelig ikke vil.


Varekode: RemenMøresild15g-hoved. Klassikeren, som er obligatorisk i enhver norsk slukboks. Det er disse jeg fisker mest med.

Likevel er det mer effektivt å bytte fiskeplass enn en klassisk sluk. Har ikke fisket på en stund så. Jakt og fiske: Helt enkel tråd. Røa (kg på garn sela) Torsk: 1kg Pilk Betstadfjorden.


Her er de innsendte bidragene til årets sluk. Man kan selvsagt spørre hvorfor ikke bruke slukstang til sluk ,. Men det er selvsagt mulig det hadde gått an å få ut en tjuegrams Møresild med haspel i. Remen blå og sølv møresild hologram. Filters MØRESILD LTD ØRRET 10G BYR BYR 10G. I tillegg fanget den flest av andre. Husk at vi gjerne monterer line på snella, eller setter sammen flueutrustningen uten ekstra kostnad.


Min favoritt er kobberfarget grams møresild med rød rygg, sier Mats. SLUK : Mads anbefaler kobberfarget. Kan brukes til innlandsfiske, kystfiske og laks- og sjøørretfiske, en ekte allrounder.


Da får jeg litt mer lengde med en grams møresild , og kan til nøds kaste med en grams sluk. Martin: 22:lyr fra Vorkbukta på ca 0. Easily share your publications and get. Selv om sjøørretfiske i sjøen for lengst har blitt en av våre mest populære fiskeformer, treffer jeg ofte på fiskere som aldri har fått denne fisken. Interessert i Havfiske av den råe sorten?


Da er dette bloggen for deg, vi deler de beste opplevelsene, de største fiskene og mange gode tips om hvordan du skal. Slukfiskere bruker gjerne Møresild fra gram og opp til gram på sjøørreten. For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies. Kleppesluken er en annen god sluk også her.


Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg