torsdag 18. april 2019

Lysslynge flaggstang

Lyslenke for flaggstang med LED! Lys opp adventstiden med lys i vinduet og i trær! Passer fint rundt verandaen og på trappegelender. Stort utvalg og alltid gode priser.


Danmusikk har alt av Lysslanger!

På hver lysslynge sitter 50stk LED-dioder med 20cm mellomrom. Produktet er utviklet for utendørsbruk og er IP44-klassifisert. Disse lyslenkene er tilpasset bruk i flaggstenger, og har en ring av lysslynger som skal heises til ønsket høyde. System LED lysslynge ekstra lys 3m varmhvit.


Monteres direkte på flagglinen. Batteridrevet lysslynge med fjær. FLAGGSTANGLYS 400LED 4varmhvite LE 15M kabel, stk grener med 40LE 20CM distanse mellom pærene, 10stk metallplugger.


Lag et juletre av flaggstang flaggstangen.

Northlight lysslynge med varmhvite. Slyngen har 4LED-lys med varmhvitt lys. Med 4LED varmhvitt skinn. Finn trendy lysslynge i vårt store utvalg av belysning her.


Lekker kjede av lysende rosa hjerter. En billig lysslynge som bruker 3AA batterier og som er anvendelig. Bruk den til å lyse opp antikviteter, oppsatser eller dekorasjoner eller gjør seom jeg har gjort.


Belysning kan skape en deilig atmosfære, og en unik følelse. Derfor, belysning er en viktig på de fleste fester. Når du har selskap – enten det avholdes i et. Og spesielt for bare trær flaggstang meter standard og deluxe modellen. Alfred lysslynge med lys - start 2900.


Leveres med m tilkoblingskabel og 24. Kjøp lys til flaggstang i nettbutikk. Gjør hele flaggstangen din om til ett gigantisk juletre. Til opptil meter høyde.

Julelys - flaggstang Viser det ene resultatet Nyhet! Skinnende LED-lyskjede Flagpole f flaggstang. Holdbar og sterk gummikabel. Lysslynge med 2lys til bruk både inne og ute.


Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris.


Lys till flaggstang må også. Hvordan man skal henge opp en lysslynge eller flaggstangbelysning er et tilbakevendende spørsmål for mange som vil dekorere. SLYNGE FLAGGSTANG 400-LED START KALDHVIT FOR METER FLAGGSTANG Transparent lysslynge til flaggstang. Vi har lys du kan henge i flaggstangen.


Lengde: 500cm med lys og 300cm fra trafo til første lys. Flaggstang belysning startsett,. Flott lysslynge med 5lys med varmhvit LED. Kobling: Vanntett med gummipakning og skrukobling. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Motta e-post med fortrinnsrett på eksklusive rabatter og motenyheter. Fyll inn din e-postadresse nedenfor. Dette er en forholdsvis rimelig, batteridrevet lysslynge som er pyntet med små “glasshjerter” med lys inni.


Total lengde m, tilførselskabel cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg