mandag 22. april 2019

Tømmer anneks

Skjæring og høvling av grovt kvalitetstømmer til laft og restaurering. Geilo Laft bygger fjellhytter i utsøkt kvalitet. Vi bygger i store deler av Sør-Norge.


Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris. Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen?

Samme anneks , som snekkerferdig bygg. Tips en venn om denne annonsen. Komplett byggesett for flott anneks , hytte i førsteklasses, 70mm tømmer. Gjennomgående laftestrammere, glidelister i dør- og vindusåpninger. Trenger du ekstra plass og vil kjøpe anneks ? Finn et ferdig byggesett til anneks hos oss og bygg drømmeannekset ditt.


Vi leverer flotte annekser til en rimelig pris.

Hytter og hus i laftet tømmer. Vår kataneholder over ulike bygg. En laftet konstruksjon passer perfekt in i naturen og skaper en.


Produktene kan tilpasses med ekstra isolasjon og forsterket tak. Tyinstølen - Sjarmerende hytte og anneks oppført i tømmer , flott beliggenhet med nydelig utsikt mot Jotunheimen og Ty. Som kunde hos PrivatMegleren får du en. Interessert i flere hytter eller bygg? Hos MAXBO finner du et godt utvalg i anneks.


Byggesett som er enkle å sette opp. Kjøp på nett eller i butikk. Et anneks regnes i hyttesammenheng som en liten frittstående gjestehytte. Vurderer du å sette det opp på hyttetomta er valgmulighetene mange.


Vanlig anneks har eller rom. Du kan bruke anneks til gjestgiveri, pakkhus eller formål. Veslebod er et tilleggsbygg for hytta. Den er designed for å fungere på mange forskjellige måter.

Vedslebod kan være en garasje, bod eller anneks. Hvis du drømmer om å bygge anneks i hagen finner du flere anneks byggesett hos oss. Flotte Element annekser til en lav pris.


Bestill i dag, og bygg annekset selv. Vår anneks -løsning basert på vårt gjennomprøvde elementsystem, designmessig tilpasset designet vår Aurora-serie. Anneksene leveres som elementbaserte byggesett.


Her har vi laftet et lite pumpehus for en vannpumpe lokalisert ved elvebredden. Velg blant flere størrelser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Håndlaftet laftekasse til tømmerhytter av seinvokst malmfuru.


Vår arkitekt tegner alt innen stavlaft og håndlaft, fra de helt enkle små anneks , hytter, boliger og opp til næringsbygg. Her finner du et stort sortiment av anneks byggesett, hageboder, hagestuer og campinghytter. Klikk her for å se våre mange produkter og leveringstid. BESKRIVELSE: Uthus og anneks i stavlaft.


Areal: Uthus areal kvm, herav svalgang kvm. Hos oss i JABO finner du et bredt sortiment av annekser i en inspirerende bredde av størrelser og stiler. Byggingen av en hytte starter med høykvalitets tømmer - vi bruker kun hugstmodne trær og velger ut.


La følelsene fortelle deg hvilke av. Uansett om du trenger ekstra sengeplasser og ønsker å bygge et anneks tilknyttet hytta i. Under oppføring stor stavlaft hytte på fantastisk utsiktstomt på Geilo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg