onsdag 24. juli 2019

Dreide søyler

I Norge har vi lange tradisjoner med dreiing av treverk, og i nesten like lang tid har dreide søyler vært å finne over alt i vårt langstrakte land. Jeg har faste modeller, men lager også. Klassiske skandinaviske søyler. Velg topputstyr, sokkel osv.


Søylene leveres i laminert furu og laminert trykkimpregnert furu.

Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo , åpningstider, omtaler og spesialtilbud. Hos MAXBO finner du alt du trenger innen rekkverk, søyler og stolper. På disse sidene kan du drømme deg bort og hente inspirasjon.


Skap ditt eget eventyr med utgangspunkt i vårt. Riska Tredreier er en produsent av dreide og profilfreste produkter. Det produseres hovedsakelig for trevarefabrikker, designere, arkitekter, byggmestre og private.


Over 1år gammelt vippespeil til å sette på kommode eller bord.

Krus med lokk, treskjæring på fot og malt. Dreide søyler og koselig liten skuff. Som faglært tredreier ser jeg på ditt behov og ønske som min utfordring. Største delen av produksjonen er balustere, meglere og søyler til trapper og balustrader. Søyler ble brukt som forsterkning og utsmykning også i tidligere tider.


Ved å dekorere veggene dine med søyler kan du forsterke det arkitektoniske uttrykket. Denne anvisningen inneholder dimensjoneringstabeller for rette, sentrisk belastede søyler (trykkstaver) av konstruksjonstrevirke, limtre og rundtømmer samt. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Aanesland Fabrikker AS samler inn og bruker personopplysninger.


Erklæringen inneholder opplysninger til eksisterende. Det er både dreide og firkant profilerte modeller i vårt utvalg. Søyler leveres til innvendig og utvendig bruk – spesifiser dette ved bestilling. Vi hjelper deg med anbud på søyler.


Vi kan tilby naturstolper, impregnerte stolper og dreide stolper. Alle priser er oppgitt eks. Lite dekorative betong- eller stålsøyler kan nå kles inn med tre i et utvalg av sorter. Holmen Treindustri i Sandnes lanserer løsningen som skal være enkel å.

Lengde på tauverk, stilart samt evt. Etter hvert begynnte vi også med profilering av firkantstolper. All produksjon foregår på bestilling. Solheim Trevare AS produserer spesialbygde trapper som er perfekt tilpasset plassen du har til rådighet på hytta eller hjemme.


Se galleriet og kontakt oss! Designsøyler på forretningsbygg. Hvis huset trenger en helt ny utside, kan du gi utsiden et majestetisk løft med søyler. Velkommen til oss på BK Dekorima! Kjøp på nett eller i butikk.


Vi har kreativiteten, teknologien og kunnskapen som kan løfte din bedriftsprofil. Ved tilleggs leveranse av bjelkelag, monteres dragere og gulv bjelkene. Dreid stående (type 11) Flott rekkverk med dreide søyler og forseggjorte detaljer. Passer bra til hytter i Rustik-serien. På bakgrunn av dine utfylte data, kan det se ut til at dette ikke er en reell hendvendelse.


Er dette feil, venligst send oss en vanlig e-post i stedet. Utvalget inneholder dreide søyler , 4-kantige søyler med dekorspor, 4-kantige sagede søyler , samt hjørnesøyler og veggsøyler, forteller Jønland. Finn beste pris på Rubrikk.


Vi leverer Sedertre, Malmfuru og Termofuru direkte til deg. Uansett om det er privat eller bedrift. Dette er et prosjektsamarbeid mellom Moelven og Sedertre AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg