tirsdag 16. juli 2019

Tokomponent gulvmaling

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Elastisk, akrylbasert betongmaling.

Det er slitesterkt, lett å vaske og egnet i både kjøkken, verksted og stue. Her ser du hvordan det brukes. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


For å oppnå god heft bør slike flater mattes eller ripes opp. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.).


Vannbasert, grå og halvblank akrylfarge for gulv som gir en slitesterk overflate.

Skulle så gjerne hatt noen bilder av noen fine sorte E30. Sigural er en luktsvak blank to-komponent epoxy maling ti innvendig bruk. Sigural benyttes på gulv og vegger av betong og mur i boliger, industri og landbruk.


Vannbasert gulvmaling som anbefales til bruk på ubehandlede og malte gulv innendørs. Den kan brukes på alle typer tre- og betongunderlag og gir en halvmatt overflate. Hos Beckers finner du gulvmaling og gulvlakk av høy kvalitet for betong, tre og parkett.


Merkevarene til lave priser. Betongmaling til faste lave priser. Personlig har jeg dårlig erfaring med to-komponent på gulv. Den sprekker opp ved belastning,.


Skal du male gulvet er det tre hovedtyper med maling som egner seg. Ekstrem god vedheft til alle underlag. Malingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre. Epifanes PP Varnish Extra ( to-komponent ) Dette er en hurtigtørkende, hard og slitesterk lakk som benyttes til forsegling og oppbyggingslag på mange ulike treslag. Beskrivelse og egenskaper.


Gulvmaling til industrigulv og garasje. Benyttes til Industri- og lagergulv,.

Brukes til maling på betong og tregulv med lettere til normal slitasje. Høykvalitets 2K løsemiddelbasert lysgrå epoxymaling. Er fremragende slidstærk og resistent overfor opløsningsmidler.


Utrolig stærk og effektiv epoxy gulvmaling fra Jotun. En 2-komponent vanntynnbar epoxymaling til innendørs bruk. Sigural har meget god slitestyrke og kjemikaliebestandighet, og er uten sjenerende lukt. Gjøco Poxydekk er en luktsvak, vanntynnbar 2-komponent epoksymaling med høy glans og stor slitestyrke, god vannfasthet og vedheft.


Obs Bygg er størst og best på maling og tilbyr til og med salg av maling i nettbutikken! Hvordan kan jeg male med epoxy. Køb god og billig epoxy maling til gulve hos maling. KOMPONENT 5KG online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i interiørmaling og maling og tilbehør hos Harald Nyborg.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. TDA Teknisk dataark Scanox A. Jeg ser både jula og biltema selger gulvmaling til betong. Gulvet brukes jo til alt mulig, dvs oljesøl,. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Vi har i juni SUPERPRIS på vår beste epoxymaling, Interzone 954. Dette er en tokomponent løsemiddelbasert maling som gir høy glans, samt tett og slitesterk overflate. Syrevask gulvet, sparkle eventuelle sprekker og sår med sementsparkel og påfør så strøk. Køb direkte fra producenten.


Salg af epoxy til private og erhverv. Epoxy gulvmaling fra 6kr. Komponentene leveres i enheter med riktig blandeforhold – klare til bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg