torsdag 25. juli 2019

Laftehus byggesett

Vi gjør håndlaft og setter opp hus etter kundens ønske og behov. Tør du å lage en dinosaur i ditt eget hjem? Tømmerhus, laftehytter, husmodeller, byggesett , montering.


Du har muligheten til å få ditt drømmehus om du velger oss. Dersom du kommer til oss med din drøm. Vår visjon er å kunne gi muligheten for å bygge et drømmehus til hver kunde, hvor moderne uttrykk ivaretas med. Latlaft log cabins – produsert av våre mestere kombinerer lange tradisjoner med bruk av moderne håndverktøy og fremragende kvalitetsstandarder. Vi har fått bilder av enetasjes laftehus oppført i Finlands pittoreske natur.


Produkter kan leveres over hele landet, som nøkkelferdige bygg klare til bruk, byggesett eller råbygg. Vi har meget gode referanser fra mange av våre tidligere kunder. All lafting utført av oss er håndlaft, og kvalitet er satt i høysetet. Vi selger omtrent ikke vanlig laftetømmer lenger. Derfor måtte vi finne nye produkter, sier Knut Dalen som driver Sætersmoen sag.


Spesialbyggesett av lafta Stabbur fra Numedal. Byggesett av gamle hus tilpasses etter behov. Den allsidige og personlige Saloniemi er luksuriøs – hver detalj er nøye gjennomtenkt. Stuen og spisestuen er lyse og adskilte. De bør nok stå litt for seg selv, omgitt av natur.


Bestill deg et laftehus fra Estlands eldste laftehushusfabrikk. Stavlaft hytte - Vikebukt 179. BYA kvm, hems kvm, terasse kvm. Lafteklosser, Hyttetun Flott byggesett med lafteklosser.


Her er det nok klosser til å sette sammen et lite hyttetun med tre bygninger og et gjerde. I tillegg er det en hems med kvm. Motoren har en innebygget elektromotor, denne kan kjøre motoren slik at. Modellserien inkluderer alt fra kompakte fjellhytter til romslige laftehytter.


Vi kjenner i dag til laftehus som er over 8år gamle. Så lenge tømmeret holdes unna kontakt med jord er dette nesten ikke nedbrytbart. Vi leverer snekker ferdige bygg eller laftekasser for selvbygg. Tenker du bolighus i laft eller hytter eller bare et mindre anneks, spør oss. Pustende hus, er et av argumentene for laftehus , konstruksjonsprinsippet gjør at ventilasjonen er langt bedre enn den som oppnås i et vanlig bindingsverkshus.


Jeg har ikke noen egen erfaring med kjøp av byggesett fra Baltikum, men er prisen for rimelig pleier det å være noe. Unsubscribe from Gints Ad? Klikk her for å besøke vår nye nettside:. Laftehus og laftehytter fra estland!


Håndlaftede tømmerhytter og tømmerhus i førsteklasses tømmerkvalitet og lafteutførelse. Skreddersydde løsninger for enhver smak. Hvis du er ute etter anneks, sauna, elegante paviljonger, garasjer eller luksus feriehytte har du kommet til rett sted.


Prosjekter og prisen på trehus av laminert finér trelast, bygge og designe hus fra laminert finér trelast, mer enn 1prosjekter. Her kan du finne standardinformasjon om laft og stavlaft hytter. Det er klart at lønnskostnadene er.


Produksjon, levering og montasje av prefabrikerte huselementer etter norsk standard TEK10. Nytt laftehus under arbeid i laftehallen Nye prosjekter. Nytt bolighus i håndlaft på Lesja Nye prosjekter. Jøra Bygg AS har produsert hytter i over år. Se vår store hyttekatalog.


Stort modellutvalg av hytter. Hos BR finner du alltid et stort utvalg fra populære merker! Kjøp i dag – vi matcher alltid laveste priser.

Laftehus byggesett

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg