onsdag 10. juli 2019

Presenning tilhenger

Presenning tilhenger

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Presenninger i mange størrelser. Vi har også spesialvarianter til motorsykkel. Hos oss finner du produkter og faglige råd for både arbeid og friti og vi har en nettbutikk som er åpen for alle.


Presenning tilhenger

Samvirket Felleskjøpet Agri er eid av 44. Kalesje produsert av vanntett og svært solid PVC. Formsydd presenning med elastisk snor.


På for- og bakkarm har vi en tett profil som gjør rengjøring av tilhenger enklere. Skreddersydd til din tilhenger. Tilhengerkapell og presenning av beste kvalitet. Vi bor i et fuktig lan og da kan det være. Leveres også med profilering.


Beskytt din last mot vind og vær med en presenning fra Campoingnetshop. Flat presenning til Brenderup trailer m. Vi tilbyr presenninger til Tiki, Tredal, Gaupen og Brenderup varehengere! Anbefales sammen med bøyler for presenning. Sveisede kanter og utstyrt med maljer i hjørnene samt.


Ekstra sømmer, forsterkning rundt maljer, og tykt kanttau. Slitesterk presenning som er tilpasset Gaupen hengere. Festes enkelt til hengernes festeknotter med maljer og strikk for enkel montering.


Grå presenning for tilhengere med karmer også egnet for nettingvegger Produktinformasjon: Farge. Trenger du presenning til din Brenderup tilhenger ? Velg mellom fargene: hvit, grå, grønn, blå og gjennomsiktig (armert med netting). En oppdatert maskinpark sikrer kvaliteten på skjøt og hjørner, og gir. Hos oss kan du bestille presenninger til de mest solgte Brenderup varehengerne!


Husk også presenningsbøyler for å stive av presenningen og unngå stor. Gjør deg klar til å kjøre med tilhenger. Alt er enkelt hvis du kan, men noen ganger trenger du et boost. Hvor fort er det tillatt å kjøre?


Presenning tilhenger

Sjekk om du kjører lovlig med din henger eller finn ut hva du kan trekke etter din bil. Bil: Har kjøpt meg en liten tysse tilhenger. Fant en på biltema til 2kroner.


Vurderer du å kjøpe tilhenger ? Eutte etter best kvalitet og billig tilhenger ? Alle tilhengere våres er best kvalitet og billigst. Gjennom lang erfaring har vi lært at en god tilhenger skal ha: slitesterk konstruksjon, robust chassis, gode kjøreegenskaper og best mulig sikkerhet. Finn tilhenger hos DG Baltic.


Passer for tilhenger og Pickup med åpne plan. Beskytter lasten og hindrer at lasten faller av. De kan dekke til det meste og kommer i et stort antall størrelser. Lettpresenninger er i den materialutførelsen de fleste tenker på som presenning.


Solid PVC duk i de fleste farger med maljer og strikk. Kan også leveres med profilering. Kampanjen varer i en begrenset. Kvalitet 650g- Coated 53mm 250x150cm. Størrelse Materiale PRO Farge Inkl.


Vi selger mope scooter, atv, småmaskiner og hageutstyr. Autoload har samlet de beste produktene av takstativer, takbokser, sykkelholdere, skiholdere, kano- og kajakk holder samt mye mer fra blant annet Whispbar, Thule. På bildet og filmen ser du en Polaris Pro RMK 1med presenning i størrelse XXL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg