torsdag 28. november 2019

Låsbart nøkkelskap

Stort utvalg og prisvinnende skap. Se mer og finn et som passer deg! Mange utførelser og størrelser. Finn skapet som passer ditt kontor. Handle på nett hos Cowab, alltid rask levering!

Oppbevar nøkler i et nøkkelskap. Se vårt store utvalg av nøkkelskap. Finn låsbart nøkkelskap nå på Kensaq. Perfekt for hytta, garasjen etc. Kraftig gummi som beskytter mot vær og vind.


Vi har nøkkelskap i mange størrelser og med forskjellige typer. Låsbart nøkkelskap for organisert oppbevaring av nøkler. Låsbare nøkkelskap - kombinasjonslås - nødnøkkelskap - nøkkelbrikker.

Her finner du et godt utvalg godkjente nøkkelskap. Nøkkelskap bestiller du enkelt, raskt og trygt fra Altistore. Gratis frakt ved bestilling av nøkkelskap over 15. Hold styr på nøklene, og oppbevar dem trygt. Det lille og praktiske nøkkelskapet er laget av solid stål og har låsbar dør.


Kombinasjonslåst nøkkelskap med firesifret kodelås som du selvsagt kan bytte så ofte du vil. Skapet kan brukes både utendørs og innendørs. Sjekk ut Skap Med Kodelås. Ideel i hjemmet eller på kontoret.


Leveres med lås og to nøkler. Med et FG-Godkjent nøkkelskap fra Seifuva sikrer du dine nøkler? FG-SIKKERHETSSKAP ER LØSNINGEN! Er du på jakt etter større nøkkelskap eller safer kan du se mer på vår safer og skap kategori.


Prisgunstig nøkkelboks med rullelås. Vi tilbyr praktiske skap med kodelås eller sylinderlås. Alltid fri frakt og års garanti.

Laget av stål og er låsbart med firesifret, individuelt valgt kode. Praktisk og behendig nøkkelskap til utendørsbruk. Stort, romslig og solid oppbevaringsskap med mange ulike rom og kroker!


Med åtte små rom, et stort skap og finurlig oppbevaring på toppen med låsbart lokk. Modellen kommer nå uten låsbart rom i toppen for bedre utnyttelse for lange våpen. Er egne nøkler til hvert avlukke, altså forskjellige nøkler. Solid nøkkelskap med elektronisk kodelås og plass til 1nøkler.


Batteridrift med 9V batteri. Ved defekt batteri kan skapet nødåpnes ved å holde et nytt. Brannklasse 60P Våpenholder for våpen, innvendig låsbart rom. Søk etter nøkkelskap på Kelkoo. Sammenlign tilbud på nøkkelskap fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Hold oversikt Hold oversikt over virksomhetens nøkler med et robust og praktisk nøkkelskap. Det unike m ed nøkkelskiltene er at. Bisley låsbart arkivskap er en meget funskjonell og prisgunstig arkivskapserien leveres med og skuffer. Arkivskapene er utstyrt med vippesikring som hindrer.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Varetekst: Fixxer nøkkelskap kroker stål 205x160mm. Lekkert nøkkelskap med frekk design i børstet aluminium, utstyrt med kroker.


Bisley kontorskap har økonomiske og fleksible løsninger for dagens arkiv- og oppbevaringsbehov. Kontorskapet leveres med slagdører eller horisontale sjalusidører. Koblingen til lavvolts LED-belysning ble lagt i et låsbart nøkkelskap som ble bygget inn i en egen kasse inne i veggen.


Lokket på kassen ble så skrudd igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg