onsdag 20. november 2019

Stav og laft

Produksjonen av laftekasser er lokalisert på eit gardsbruk som heiter Roen. Her er det ein produksjonshall på. Realiser hytte og boligdrømmen Se bilder fra vårt nyeste boligprosjekt.


Vi har høy kompetanse innen prosjekter både til privat og. Gausdal Stav og Laft Ola Sanne. Hvor synlig er din bedrift? Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Ecolaft er spesialiteten til stavlaft og moderne stavlaft.


Under oppføring stor stavlaft hytte på fantastisk utsiktstomt på Geilo. Garasjen med bod i stav og laft har en stram og klassisk utforming. Her, som i våre andre modeller, så kan vi tilpasse utformingen etter hyttas stil. Simostranda Stav og Laft As, Åmot på Modum, Norway.


Alle modeller kan speilvendes, endres på planløsning, utvides og mulighet for hems. Vi har en helt klar profil basert på kvalitet og leveringsdyktighet. Eog Minnesundbrua) Her har vår produksjon av. Hellvik Hus Geilo - Geilobygg AS: entreprenør i Hallingdal.


Oppføring av hytter, fritidsboliger, eneboliger og hus. Totalentrepriser er vår spesialitet. I tillegg er det en hems med kvm. Velkomen til Rauland laft ! Dette vil i hovudtrekk vera anneks til hytter, men eg.


Laft Og Bygg As - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Skaret Sag og Bygg fra Gol i Hallingdal driver med alt fra bygg, nybygg og restaurering sagbruk, møbelsnekring, gulvsliping m. Me lagar alt du treng til stav og laft , slik som åsar, svillar, lafteplank og stolpar. Ta kontakt eller kom innom oss ein tur for å sjå kva me kan tilby.


Dette er en meget godt konstruert hytte i stav og laft. Hytta inneholder: soverom bad bod hallstue og kjøkken Overbygd veranda Areal: BYA 82mBRA 68mPris for. Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere, håndterer vi hele byggeprosessen. Fra sprengning og grunnarbeid til å sette opp selve.


Bestill gratis katalog over alle våre. Lang erfaring, din sikkerhet ! Håndlaftede tømmerhytter og tømmerhus i førsteklasses tømmerkvalitet og lafteutførelse. Sunshovda Vår Sunshovda hytte er en tømmerhytte på ett plan i stav og laft. Sunshovda - stor og romslig vinkel-hytte Vår Sunshovda hytte er en tømmerhytte på ett plan i stav og laft.


Kraftige håndlagde hjørnesøyler og staver gir. Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt. Hytta er tegnet i stav , som er den eldste norske byggeteknikken i tre. Den har kraftige stolper og torvtak.


Stavlaft hytter er en veldig populær hyttetype i Norge. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Arkitekt Ingvald Suphammer. Alt tømmeret vi benytter til laft er miljøsertifisert kvalitetstømmer. Bolighus i 8″ tømmer og garasje i stavlaft, hus 1m.


Stav og laft i Norge av Gunnar Bugge - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og. Men med stav så går det bedre nå. Vi utfører alt fra bygging av tømmerhus og hytter i alle størrelser til restaurering av alle typer tømmerbygg. Heidal laft - og tradisjonsbygg ligg midt i Heidal, ei bygd med meir enn freda hus, og kor kunnskap om god byggeskikk er nedarva gjennom generasjonar.


Stav profilert mm tykkelse varierende bredde. Profilerte vertikale lister for vinduer og dører utv. Nore Laft er tuftet på norske lafte-tradisjoner.

Stav og laft

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg