onsdag 20. november 2019

Persiske tepper ikea

Tusenvis av håndlagde persiske tepper. Gratis frakt på alle bestillinger. Kjøp tepper med valgfrie mål. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål.


Se vårt sortiment av persiske og orientalske tepper.

Velg mellom mange størrelser og. Hvert teppe er håndlaget av dyktige. Vintage persiske tepper som har blitt steinvasket og farget på nytt i lyse eller mørke farger, slik at det gamle mønsteret så vidt er synlig. Et persisk teppe og teppets mønster.


Det orientalske teppet har alltid hatt en sentral plass i mange hjem, og de persiske teppene betraktes gjerne som de vakreste av dem. Håndknyttede tepper og kelimer av høy kvalitet fra tradisjonelle teppeland. Vask, reparasjon og takst.


Kopiene er mange i moderne ti hvor land som Bulgaria, Romania, Egypt.

Hos oss finner du tepper til alle rom. Alt fra flossteppe, håndvevde og vendbare tepper til ditt hjem. Markedets største utvalg av håndlagde tepper. Opptil rabatt - Gjør et kupp! Oppdag trendy teppe i skandinavisk design hos Roomher.


Persiske tepper lages i Iran. Lik pris i butikk og på nett! Iran og noen deler av tilgrensende land. Finn det perfekte teppet til stuen, og skap en koselig atmosfære. Det er dagers full returrett på våre persiske og orientalske tepper.


Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Orientalske tepper med både medaljongmønster og heldekkende mønster.


We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Det vi er ute etter er unike gjenstander, i god stand og med høy bruksmessig og estetisk kvalitet.

De fleste av våre tepper og kelimer er enten persiske ,. Alle produkter lagerføres. Vil du sitere denne artikkelen? Kom til Aage Pettersen i Øvre Slottsgate 7. Stort utvalg av orientalske og persiske tepper. Vi har også vært leverandører til mange. Se alle våre mønstre og modeller her.


Den persiske teppet har en lang historie, og er allerede i Bibelen. Egenskaper er at den er laget for hån og at det er farget. KEL IM Kelim er en flatvevet tekstil hvor innslagstråden skaper mønsteret. Man finner også kelimer med mønster skapt av innknyttede områder eller broderier.


I motsetning til mange andre orientalske tepper som ofte er tykke, er kelimtepper i stedet vevet, noe som gjør teppet. Leter du etter det spesielle til rommene i boligen din? Da har Nain Trading det riktige for deg. Uansett om du har et spørsmål om et produkt, om bestillingen din eller du bare har lyst til å si hei.


Vår kundeservice er klare til å. Gulvtepper i forskjellige størrelser, materialer og design. De lager persiske tepper som regnes som de mest praktfulle blant alle orientalske tepper. Her bedrives ingen masseproduksjon, så hvert et teppe er en original,.


To tepper kan være like store og ellers se like ut, men prisen på det ene kan gjerne være flere ganger høyere enn det andre. Kelim- tepper fra Iran ( persiske kelimer) har blitt vevd for hånd av nomader, først og fremst kvinner i århundrer. Alt materiale som brukes er rene naturprodukter.


Gulvmax har stort utvalg av vegg til vegg tepper. Shop enkelt online hos Ellos. Alltid gulvtepper på kampanje. Stort og bredt utvalg av tepper på Kilands. Vi sende tepper i hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg