onsdag 6. september 2017

Beskyttelsesmatte

Støtdempende EVA-matte som kan brukes som beskyttelse under tunge gjenstander eller på flater som utsettes for mye slitasje. Vannbestandig og enkel å rengjøre. Vi har lavest mulig pris på våre kvalitetsprodukter. Slett gummiduk med dempende effekt for både lyd og slag. Egnet som beskyttelsesmatte på arbeidsbenker, hyller, disker og transportutstyr.


Skån gulvet mot skrap, merker og skitt der treningsapparatet plasseres! WaterRower beskyttelsesmatte. Fin matte som passer til romaskinen og beskytter gulvet. Oppvokst på landsbygda i Norge og med verden som markedsplass. Vernematte av plast med isydde magnetlister.


Brukes som beskyttelse over lakkerte flater på bilen ved reparasjoner. Robust matte med ribber som beskytter mot slitasje. Matten selges både som hel rull og i ønsket lengde. Se vores store udvalg af beskyttelsesmåtter til træningsmaskiner. Arbeidsbenk med slitesterk beskyttelsesmatte for røff bruk.


Stabilt understell og justerbare ben. Partygulv og beskyttelsesmatte , m², 80x120x6cm, grå, stk. Slitesterk gulvløsning til partytelt og lagertelt, i tillegg til solide. Hei Da jeg kjøpte min Skoda Octavia for et drøyt år siden satte jeg på en tynn gummimatte oppå støtfangeren bak for å beskytte den når bikkja hoppet inn og ut.


Sommerbutikken AS selger gummifliser for alle formål. Vi leverer over hele Norge - Ring oss gjerne på tlf. En vendbar og fellbar beskyttelsesmatte av høy kvalitet.


Beskyttelsesmatte

Matten er praktisk og vanntett med stoff på den ene siden og plast på den andre. Vi har gode og slitesterke arbeidsmatter for lyddemping, beskyttelse, ergonomi og avlastning på arbeidsplassen. Se våre gode priser online og bestill i. Vis produkter til din bil her:. Forhindrer varmetransport.


Beskytter ved lodding og sveising. De fire ungdommene som ble skadet etter en akeulykke i Hafjell, hadde fjernet en beskyttelsesmatte fra en teknisk installasjon i bakken. Tyskprodusert gymmatte i topp kvalitet og med lang holdbarhet. Trolig den mest populære matten vi har.


Beskyttelsesmatte

En beskyttende gulvmatte som demper frivekter, manualer. Matten er en tuftet matte med tekstil på den ene siden og plast på den andre. Gulvmåtter til fitnessredskaber beskytter gulvet og afdæmper lyde. Med Playseat Floot Mat beskytter du gulvet dit mot riper som kan oppstå sammen med bruk av kontorstoler. Pets Scratchguard er en beskyttelsesmatte som enkelt festes under buret med velcro, og foldes ut over bilen bakskjerm for å unngå riper i lakken når hunden hopper.


Du må logge deg inn for å legge inn varer. Takbeskyttelse for campingvogn og bobil finner du hos Campingtilbehor4u. Polstringsmatte - Sikringsmatte fra Norplay. Fallunderlaget er til for å dempe eventuelle fall og bidrar.


Non-stick matte for å beskytte ditt underlag, særlig når ved bruk av blekk og maling. Lett å rengjøre med en våt klut, og eventuelt med Craft Scraper fra Ranger. Klik her og find den bedste pris nu! Fitnessgruppen er din sparringspartner, når du skal købe motionsudstyr. Når bruker tråkker på matten, gir dette en elektrisk kontakt.


Nå med ny design på belysningen og beskyttelsesmatte på undersiden. Inkludert belysning LED 6W, filter Pat Mini, 25W. Str og vekt: 10L, 20x20x25cm. Unngå stygge flekker på terrassegulvet ved å legge en beskyttelsesmatte under grillen.


Beskyttelsesmatte

Duri Fagprofil Smartmatt gulvbeskytter (kr 534).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg