torsdag 14. september 2017

Glassmester speil

Legg inn anbud gratis hos oss! Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Vi produserer speil i alle forskjellige mål og fasonger. Speilets bruksområder er så mangt. Benytter man speil på riktig måte, vil man oppnå å fremheve det man måtte ønske.


Store veggspeil eller mange små sammen.

Om du trenger et stort speil til å ha på veggen på badet, eller et lite speil over vasken, vi skaffer det meste. Vi leverer og monterer de fleste typer speil både. Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter.


Vi utfører alt innen glassmester - og glassarbeid. Trenger du en glassmester ? Våre dyktige glassmestere hjelper deg med utskifting av vinduer, tilpassing av alt slags glass og speil ,. Vi er Follos ledende glassmester og leverandør av glass. Vi holder til på Lambertseter.

Din glassmester med mesterbrev i Drammen, Asker, Bærum og Nedre Eiker. Glassmester Vi arbeider med. Ordna nytt speil for 55- hos lokal glassmester. Ferdig limt på døra, men uten sliping av kanten. Noen gang er ting faktisk billigere enn man tror.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vi kutter og lager speil på mål enten du vil ha lite eller stort. Firmaet drives av Tore Eriksen som har over års erfaring med. Har du et ønske kan vi som.


Vi er din glassmester i Stavanger og Sandnes. Vi har lenge vært kjent for. Leveres med sømmet , polert og fasettslipt kant. Beste Priser Med Handlesmart! Hurtig levering og god service!


Speil på ba soverom, gang, stue eller oppholdsrom. Autorisert rådgiver i glass. Vi tilbyr alt i glassarbeid med høy faglig kvalitet.


Speil etter mål med fasettsliping, bearbeiding og polering.

Vi er en totalleverandør av glass og glassmester tjenester. En av Norges ledende glassbedrifter. Skal dekke en vegg med speil. Hvor mye cirka koster det pr kvm hos en glassmester med speil ? I vårt omfattende utvalg av interiør finner du både kjente og nye merker! Som glassfagarbeider eller glassmester har du travle arbeidsdager og er mye ute på oppdrag.


Speil til bad kan fås i alle former og størrelser. Med kombinasjon av eget slipeverk gjør at vi kan levere Speil og andre glass ferdig polert på dagen. Vi gir deg gode tips og råd om bl. Hos oss tar vi det seriøst å lytte til kundene våre og deres behov. Dette gjør vi fordi vi vet at god kommunikasjon fører til de beste løsningene.


Med et speil får et rom nye lysforhol samtidig som rommet virker større og får en bedre harmoni. La deg inspirere og mellom alle våre speil her. Vi kan tilby alt innen glassfaget og har spesialisert oss på skreddersydde dusjløsninger. Vi kan med vår kompetanse og erfaring tilby den beste løsningen for deg.


Alt fra tilskjæring av glass, plexiglass og speil , til montering av ruter, vinduer og dører. BYGG- OG GLASSMESTER ERFARING, KUNNSKAP OG KVALITET. Trademax tilbyr et variert utvalg av speil til alle typer interiørstiler.


Alltid lave priser, fast pris på frakt og rask levering! Alt kan tilskjæres etter mål og leveres på dagen i Bergen og omegn. Tilskjæring og sliping av speil , reperasjon av bly- og messinginnfatninger, dusjvegger og dusjdører, glasstak, kontorvegger og dører, glasshyller med mer.


Omfattende online katalog med alle slags speil i forskjellige stil. Dekorative speil , speil på mål, garderobe speil og mye mer i HJEMHYTTE Interiør Design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg