fredag 29. september 2017

Bilder av funkishus

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Fotobok med dine egne bilder. Lag en personlig Julegave. La bildene dine få den oppmerksomheten de fortjener.


Ta en titt og la deg gjerne inspirere av våre moderne ferdighus.

Vi kaller stilen vår moderne funkis. Urbanhus – moderne funkishus og funkishytter! Moderne funkishus og urbane boliger og hytter – tilpasset vår tids behov og.


Vår studierådgiver, Tamar Loria, har gått ut i svangerskapspermisjon. Under finner du våre modeller merket med Moderne hus og funkishus. Klikk på bildene for å se mer.


Med noen enkle tastetrykk vil du få et utvalg av hus som er tilpasset dine behov.

Norsk leverandør av arkitekt tegnede Lammi murhus. Her er forøvrig et par bilder av lørdagens og dagens innsats: I morgen er det tid for støyping. Regner med at alt er klart til snekkerne innen to uker,.


För att kika närmar på funkishus bilder rekommenderar vi starkt ett besök på den virtuella husmässan HUS365. Se alle våre ferdighus her. Vi har bygget hus i over år.


Ved bygging av funkishus er mur et godt alternativ. Her kan man bygge hus med rette, glatte flater og unngå bruk av eksempelvis taklister. Klassiske hus, funkishus eller moderne hus.


Våre arkitekttegnede ferdighus spenner vidt. Archihus er en kvalitetsbevisst husleverandør som bygger ditt moderne funkishus akkurat slik du vil ha det. Bestill vår gratis huskatalog i dag. Drømmer du om å bygge funkishus ? Eksjöhus gir deg moderne arkitekttegnede ferdighus i Norge.


Som husleverandør og husprodusent av en rekke hustyper og husmodeller får du svensk kvalitet. Behandling av personvernopplysninger og bruk av cookies.

Denne Personvernerklæringen gjelder innsamling og bruk av. Tekniske data Det store fellesrommet. Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger. Hvis jeg først fant bilder jeg likte, var de altfor dyre, derfor har jeg malt alle bildene selv, forteller hun. Se bilder av hus vi har bygget - kundetilpassede versjoner av katalogmodeller og boliger som er 1 skreddersøm.


Funkishus med stor takhøyde. I tillegg kjem det to nye funkishus på eigedommen. Trondheimsfamilien ønsket seg et lyst funkishus med stor takhøyde i stuen. Se flere bilder fra betonghuset her!


Familie på fem bygger egentegnet funkishus på. Prøv deretter å visualisere hvordan utsikten vil bli fra vinduer og eventuelt balkong. Mange liker moderne hus med rette linjer, mye lys og åpne flater. Slike hus har ofte minimalistiske og moderne kledningsprofiler. Solveig og Rikard har bygget en flott funkishus ,. Det er ikke alltid jeg tør å spørre om jeg kan ta bilder , men noen gang tar jeg mot til meg.


Flere bilder og oppdateringer kommer fortløpende, etterhvert som vi kommer oss i orden! Trenden som aldrig blir omodern. Enten du skal bygge hus alene eller sammen med andre er det mye å vurdere. Kanskje er tomten allerede kjøpt og du har noen tanker om hvordan huset skal passe inn i. På vårt folkemunne er det ikke. Har du bilder å vise av deres hus?


Selv om huset er et funkishus er det møblert med en blanding av gammelt og nytt. Jeg koser meg veldig med å ta bilder i hage og hus. Det rene funkishus har store vinduespartier med spinkle sprosser,.


Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Kunsten på veggen er en collage satt sammen av ulike bilder , det største er fotografert av Cecilie Husum for YggLyng. Vi skal bygge funkishus med pulttak, og lurer på hva som ser bra ut på taket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg