tirsdag 12. september 2017

Kryssfiner furu

Les mer om våre produkter her. Fritzøe Engros leverer et bredt utvalg kryssfinerplater i Norge. Furu hører til bartrefamilien, og er et treslag vi er godt kjent med i Norge. Furu kryssfiner er en klassisk plate med mye struktur i overflaten. Supporttjenesten er åpen alle hverdager 07.


Plater med furu i alle lag. Består av furufiner og vannfast WBP lim. Motstandsdyktig mot mikroorganismer og store fuktvariasjoner. Leveres ubehandlet, og bør. Vanntett furu kryssfinerplate kuttet etter dine mål.


Vannfast kryssfiner i furu er egnet for utendørs bruk, og for eksempel. Det er styrken på platen som er viktig, ikke utseendet. Varegruppebeskrivelse: - Bruksområder: -Alt innen snekkeriarbeid. Bjerk, furu , poppel og gran: vi har kryssfinér i industriell møbelkvalitet som har utallige bruksområder i bjerk, furu og poppel.


Bjerk (eller bjørk) er en slekt som tilhører løvtrefamilien, og kjennetegnes med god styrke og stivhet. Bjerk har mindre tydelig struktur og er lysere enn andre. Treverket er ubehandlet og må behandles. Produktbeskrivelse: -Metsa Wood gran kryssfiner produsert av finsk gran limt med fenollim.


De har eksempelvis skjult vaskemaskinen bak kryssfinérplater av furu ,. Det er faktisk syn for det er både lett og formstabilt. Og det finnes i mange forskjellige utgaver, til. Kryssfinér er et materiale som fort blir oversett. Vårt utvalg i kryssfiner er også blant landets beste, med plater i teak, mahogny, meranti, bjerk og furu.


Kryssfiner furu

Eik kryssfiner kan brukes til finsnekring, innredning- og møbelproduksjon. Materialet er stabilt og egner seg godt til også å kle vegger og tak med. Heltre overflatebehandlinger: Beis, lakk og olje. Teakfinér 12mm ensidig skive 250x125cm.


METSÄ WOOD KRYSSFINER AV GRAN- VIRKE FOR BYGGEARBEID 1. Elliotis- furu , Maritime Pine eller Radiata Pine klassifiseres som holdbare trearter. Kvistfri furu har blitt et meget populært produkt til panel både for tak og vegger. De fleste kunder ønsker en hvit lasert overflate for å bevare den lyse trefargen. Plywood er foretrukket av.


Kryssfiner furu

Vi har mange forskjellige typer kryssfiner. Velg type fra undermenyen. Hei, kor får ein tak i tynnare kryssfinerplater til enkle hyllesnekring og liknande? Gjerne i andre material enn furu. Pris på vannfast kryssfiner ? Hus, hage og oppussing: Noen som vet ca pris på film belagte (mørke brune) kryssfiner plater?


Evt om noen vet om steder. Noen som har tips om rimelige leverandører av Okume marine kryssfiner ? Selv har jeg brukt vanlig furu og meranti fra lokale byggebutkker. Bedre naturlig motstandsdyktighet mot mugg sammenlignet med kryssfiner av furu.


Kryssfiner furu

Sammensetning Tynne finérlag (av Furu ) limes krysslagt, før platene formatsages, pusses og sorteres etter ytterfinérets utseende. Valg av furu , eik eller sibirsk lerk istedenfor gran, begrunnes oftest som ett ønske om å beholde treslagets egenkarakter og struktur,. Men det krever nok litt arbeid med behandling osv. Viktig er å finne en plate i litt hardere materiale en furu så den tåler litt.


Jeg fant ikke akkurat det jeg lette etter, men fant ut at 4mm kryssfiner i furu vil passe fint. Forsøker igjen i morgen :) Takk for koselig hilsen! X 2Sløyd Uhøvlet Furu , bunt á m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg