tirsdag 9. januar 2018

Avtagbare sprosser

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! For mange er klassiske vinduer synonymt med sprosser. Det er en enkel og virkningsfull detalj som tilfører huset ekstra karakter.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Vi lager sprosser etter mål av dine vindu, nye eller gamle! Våre profiler kan settes horisontalt og vertikalt i den ruteinndelingen du ønsker.

Vi kan tilby deg gratis måltaking av dine vinduer og et uforpliktende tilbud på sprosser til ditt hus. Vimax sine sprosser er vedlikeholdsfrie, og de skal aldri males. Den rimeligste løsningen er utenpålagte sprosse.


Utenpålagte avtagbare sprosser. Disse leveres i profilert hvit PVC og er festet med klips langs sider, bunn og. Montert utvendig på klips som gjør at sprossene kan tas av ved rengjøring og vedlikehold.


Hvite avtagbare sprosser leveres i PVC. Passer til vinduer, balkongdør.

Utallige kombinasjonsmuligheter gjør det enkelt. Gilje vinduer, balkong- og skyvedører kan leveres med flere forskjellige sprossevarianter. Du kan velge blandt faste gjennomgående sprosser , løse sprosserammer. Fasadefornyeren Hagestuer-vinterstuer-pergola-vinduer-dører- sprosser -skodder-stakittgjerde. Avtagbare sprosser i tre og PVC.


Kontakt oss for mer informasjon! Noe merker etter demontering. Kan monteres på begge sider av glasset. Prisen på malte sprosser er kr 15- pr. Vi bruker Gori 3impregnering og Gori 6hvit.


Sprosser uten ramme, til vindu og dører. Vedlikeholdsfrie sprosser leveres med Røros Isoler. Disse sprossene festes med klips, og er lette å ta av ved rengjøring og vedlikehold. Klassiske sprosser laget av laminert og vakuumimpregnert tre.


Jeg anbefaler utenpåliggende sprosser som festes på utsiden av vinduet med klips, og kan enkelt tas av og på ved vask. Enhver husmor eller husfar setter stor pris. Røros vinduer leveres med flere typer sprosseløsninger.


Dette er det rimeligste alternativet.

De lages i vedlikeholdsfri hvit aluminium. Våre dører Foldedører Balkongdører. Bred midt sprosse gjennom, avtagbare pynte sprosser horisontal. Moderne sidehengslet vindu med 2- og 3-lag lavenergiglass med argon. Finn beste pris på Rubrikk.


Med hvite hengsler og stormkrok. Lyssand vinduer og dører Toppsving vinduer side Fastkarm vinduer side 3-Sidehengslete vinduer side 5-Balkongdører side Bi. Se anvisning for måltaking i slike tilfeller.


Spesialvindu kan ha alle mulige former og fasonger fra buer til kanter og vinkler. Du har variasjonsmuligheter (nesten) uten grenser! De er enkle å ta av ved rengjøring og vedlikehold. Joar, vi rekker nok ikke å vente på en videregående skole da vi skal i gang med resten i mars.


Balkongdør i tre (2-lags) VHDC Utadslående sidehengslet balkongdør av tre med 3-lags glass. Det innerste og ytterste glasset er. Alle typer isolerglass kan brukes. Større oppdelinger løses med gjennomgående sprosser. Med mindre inndelinger løses ved avtagbare sprosser.


Selv om jeg aller mest ville hatt gjennomgående eller duplex, er avtagbare sprosser et helt greit valg utseendemessig. I tillegg til og fått inn mange vinduer,. Et vindu eller en dør består av mange deler. Alle komponentene må ha riktig kvalitet og funksjon for at du skal oppleve å få et skikkelig produkt. Det er en rekke muligheter for oppdeling av vindusflaten med gjennomgående sprosser og avtagbare sprosser.


Hovedprofiler er vist ovenfor. En av løsningene var å velge toppsvingte vinduer med avtagbare sprosser , slik at vedlikehold og renhold ble så enkelt som mulig – samtidig som det rød. Standard vindu er malte lags superenergiglass med argon og avtagbare pvc- sprosser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg