mandag 29. januar 2018

Epoxy sparkel

Epoxy sparkel

Byggprodukter for Nordisk klima. Stort sortiment, les mer her. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Hurtigherdende, tokomponent epoxysparkel for reparasjon av skader og hull, såvel over som under vannlinjen. Type: 2-Komponent Epoxysparkel. Underlag: Glassfiber, tre, jern, stål og betong. Epoksysparkel for hull og sprekker.


Har brukt denne epoxy -sparkelen i forbindelse med en reparasjon under vannlinja, men sliter med at den ikke herder skikkelig. Blei først obs på dette da jeg. Brukes til reparasjon av glassfiberpest. For skader og hull i båtskrog.


Marine Epoxy er et spesialsparkel for sparkling og liming under vannlinjen. Kan anvendes på alle typer båter, surfbrett,. Vi bruker mesteparten av vår tid til klargjøring og pakking av bestillingsvarer, ute på. En lettsparkel som benyttes til utjevning av flater.


Gelcoat sparkel i tube For reparasjoner av mindre skader på dekk og skrog. Kan også brukes på vertikale overflater. Meget god mot UV stråling og har lang levetid. S-Fair 6er en tokomponent filler designet for bruk på skrog og dekk.


Resinen er enkel å påføre, og har en sag resistance lik mm på en vertikal overflate. EG Epoxysparkel er en tre-komponent epoxysparkel som kan benyttes både ute og inne, på gulv, vegg og tak. Ypperlig til og lage hulkil med samt rep.


Premium herder til epoxy-sparkel 2-komponent til bruk når du skal ha en rett bunn eller fribord. Det finnes en rekke gulv-alternativer når du skal finne et gulv som passer for deg. Kanskje har du hørt snakk om epoksy, uten helt å vite hva det er. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig.


Epoxy sparkel

Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Lefant epoxy sparkel er en smidig og lettslipt vanntett sparkel egnet til bruk over og under vannlinjen. Herder til Epoxysparkel E90. K VOC Filler 5Grå Very fast CS liter inkl.


Tokomponents epoksysparkel som kan brukes over vannlinjen og fester på glassfiber, de fleste plasttyper, tre, fiberplater, metall osv. Micopox P Sparkel Produktbeskrivelse. Mipa Epoxysparkel ESolid all-round epoksysparkel. Løsemiddelfri slipbar 2K epoxysparkel.


Stålplast Hurtigsparkel 1K Et ekstremt tett og hurtigtørkende 1-komp. En 2-komponent løsemiddelfri epoxybasert sparkel. Kan brukes til en rekke bruksområder både over og under vannlinjen. Kan påføres som tykke lag på opptil mm.


Vi utfører profesjonell gulvavretting! Vi leverer totalpakke fra gulvsparkling til ferdig lagt gulv. Lydgulv og vannbåren varme. EPX-V klarlakk fra Beckers, er en blank, 2-komponent vannløselig epoksylakk beregnet på lakking av betong eller andre faste underlag som trenger en sterk og klar.


FCS All-Tech Putty Epoxy Sparkel 149Kr. Kitt lignende komponent repsett for epoxy brett, herder på få minutter. Svært hurtigherdende sementbasert reparasjonssparkel for utbedring av hull, skader og ujevnheter før legging av belegg eller videre avretting av gulvet. Som biloppretter har jeg en del erfaring med sparkel. Steinar nevner at epoxysparkel er verre å pusse, helt klart!


Men det fins også polyestersparkel som blir helt. Vår kundeservice er til for deg og er åpen mandag til fredag kl. Vi hjelper deg gjerne med spørsmål angående ditt kjøp, levering.


Industri, garasje, verkste bolig - raskt og rimelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg