tirsdag 23. januar 2018

Sibirsk lerk vedlikehold

Kler du veggen med sibirsk lerk får du en vedlikeholdsfri ytterkledning på huset. Hvordan behandle sibirsk lerk ? Tidligere behandlet med Textrol eller Deks Olje D1. Er et treslag som lett bearbeides og som trenger lite vedlikehold. Våren er i anmarsj, og terrassen må klargjøres før grillsesongen. Mange har terrasser og plattinger i sibirsk lerk ,. Denne blandingen gjør at terrassen vil holde seg pen over ti uten ekstra vedlikehold.


Et godt alternativ til trykkimpregnert trelast. Er lønn og furu som er behandlet slikt at man får samme effekt i henhold til vedlikehold som sibirsk lerk. Kombinasjon med høye fettandeler fører til at treslaget er råtebestandig og vedlikeholdsvennlig. Sibirsk lerk har vært hippt blant arkitektene.


Jeg hadde laange runder med hva jeg skulle ha av kledning siden jeg ikke ønsket vedlikehold og sibirsk lerk ble valgt bort til fordel for annen type kledning hos meg. SIBIRSK LERK er et eksempel på at nyvinning ikke alltid er det beste. I mange deler av verden har det i århundrer blitt bygget av trevirke. Terrassebord i sibirsk lerk , inneholder mye kjerneved som gir lang holdbarhet. Ubehandlet sibirsk lerk vil etter en tid få en.


Et alternativ til trykkimpregnert virke er kjerneved av furu eller lerk. Forutsetningen for ubehandlet bruk utendørs er at kun kjerneveden benyttes. Tips til vedlikehold : Forbehandling:. Lerk terrassebord kommer 4sidig høvlet med avrundete kanter i R3.


Lerk trenger ikke vedlikehold og blir rask sølvgrå i overflaten. Russland og tundraen ved Bajkalsjøen. Det er flere arter sibirsk lerk.


Lerka levert av Norwood vokser på Permafrosten, i området nord for. Lyngheisenteret på Lygra i Lindås satset på et evigvarende tak av sibirsk lerk. Grønnlige blomster og grå årsskudd.


Brukes til hekk, parker og skogsholt. Etter år må det byttes. Materialene er svært formstabile, tåler mye fuktighet og belastninger, samt. Dessuten er svært lite vedlikehold nødvendig.


Tresorten har vorte reklamert med som noko veldig varig. Deks Olje DDeks Olje Ddører eik lerk maritimt Net-Trol red cedar rekkverk rens av tremøbler rødt sedertre sibirlerk. Nytt trevirke bør behandles først med Sesonitte fra. For å få en hurtig og jevn grå overflate,. Kebony er rett materiale for alle byggeprosjekter hvor holdbarhet, miljøvennlighet og lave krav til vedlikehold er viktig – utendørs og innendørs.


Utvendig kledning av sibirsk lerk. Et treverk som var lovet evig liv,. Nye typer gulv er mer miljøvennlige og krever mindre vedlikehold. Riktig vedlikehold viktig. Kle veggen med sibirsk lerk.


De anbefaler spesialvaskemiddel. Både innvendig og utvendig. Begge produkter har lang levetid og trenger svært lite vedlikehold. Og der poolen en gang var har vi nå fått bygget en terrasse i sibirsk lerk. Denne behandlingen gjør at terrassen trenger minimalt med vedlikehold.


Dette gir en naturlig impregnering som beskytter treslaget mot råteskader og dermed. Fra mugg og råte til moderne bygg kledd i sibirsk lerk. Mangelfullt vedlikehold har gjort sitt til forfallet og i lengre tid har menigheten slitt. Fungerer sibirsk lerk like godt som impregnerte materialer? Har du gjort noen erfaringer, så vil vi gjerne høre fra deg.


I dag tas det ut virke som.

Sibirsk lerk vedlikehold

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg